Goed versierd is niet lelijk…..

Vandaag bij Pretty haar adventshuisje gaan brengen want het begon op 1 december.
Haar ouders waren niet thuis, maar wel de oppas oma. Ik zei dan zet ik het wel stiekem in de kast en mogen ze het zelf geven vanavond maar zij zei, niet doen joh geef het zelf dat is veel leuker en dat was het ook.
Ze vond het zo leuk maar wilde wel meteen alle laatjes open doen haha. Zo grappig. In het eerste laatje had ik een stempeltje gedaan, hartjes. Hij paste er maar net in maar ze vond het prachtig, wilde meteen overal gaan stempelen. Maar even gezegd dat het wel de bedoeling is op papier dat te doen. Was nog best lastig om het vol te krijgen want het waren echt wel piepkleine laatjes. Maar wel leuke dingen gevonden, wat haarbandjes, speldjes, stickertjes, tattoos, kleine gummetjes en nog een paar doosjes met rozijntjes en nog wat dingetjes. We hebben hem maar bovenop de kast gezet anders was ie denk ik wel vanavond al leeg geweest.
Nou ja lekker rondje gefietst vandaag, het was prachtig weer, wel een stevige wind. Kwam nog een oud collega van mij tegen die aan het wandelen was. Nog een poosje staan praten, wij werkten heel lang geleden samen op het gemeentehuis. Zo leuk om hem weer eens tegen te komen.
Thuis kreeg ik opeens zin om te gaan versieren voor de kerstmis. Een aantal dozen naar beneden gehaald en begonnen met de huisjes neer te zetten en de verlichting buiten gemaakt, ook wel weer gezellig gezicht.


Ben nog niet klaar, morgen een boompje halen. Ach ja mensen versieren van alles. Een tijdje geleden al weer zag ik een fiets die wel heel bijzonder versierd was met ik heb ze niet geteld maar wel een flink aantal knuffels. Wel een grappig gezicht. Ach ja goed versierd is niet lelijk toch……..

15 gedachten over “Goed versierd is niet lelijk…..

 1. Goed geslaagd dus, je geknutsel! En versieren doe ik nog lang niet… Hoewel, vanmiddag komt dochter met een tas met kerstmannen. Die kan ik wel leuke plaatsjes voor gaan zoeken. Dat was jaren haar kerstversiering, maar ze is het zat. Dus ik kan ze eens gaan proberen en anders bewaar ik ze voor haar op de vliering.

  1. Weet niet wat ik me voor moet stellen van kerstmannen, zijn dat een soort poppen? Ja ieder doet het toch op zijn eigen manier. Ik ben nogal traditioneel al jaren een beetje hetzelfde eigenlijk.

 2. Leuk dat adventshuisje, ik dacht eigenlijk dat daar altijd snoepgoed in ging, maar dit is beter.
  Toevallig heb ik wel vast wat spul van de zolder gehaald, dat doe ik liefst als er iemand is want dat scheelt veel gedoe op de vlizotrap met dozen zonder iets om me aan vast te houden.
  De andere trap is geen probleem dan gebruik ik de lift;-)
  Dan kan ik in het weekend aan de slag.

  1. Ik heb het vorig jaar allemaal van de zolder in de kast op de eerste verdieping gezet, daar was ik nu blij mee. Ja je kan er ook snoep in stoppen maar ik weet dat ze daar niet zo dol op zijn en dit was ook leuk om kleine leuke dingetjes te vinden voor haar.

 3. Tja, ieder zijn smaak …….. ik ben zelf wat gematigder, daar voel ik me goed bij.
  Trouwens, ik ben nog niet begonnen, heb ondertussen wel de tas met lichtjes uit de schuur gehaald, maar er nog niets mee gedaan ……. komt vanzelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s