Ouderwets gezellig……

Vanmorgen Sinterklaasfeest gevierd, het was prachtig weer vandaag en ben lekker op de fiets er naar toe gegaan. IJs in de sloten, zon en een blauwe heldere lucht, hoe heerlijk is dat toch.
Ik laat Yenthe mijn handen heel voorzichtig voelen en brrrrr zegt ze, koud.
Even een bakje thee en koffie gedronken met wat lekkers er bij, de nodige Sinterklaasliedjes gezongen en daarna werd er op de deur gebonsd en stond er opeens een grote zak met cadeautjes voor de deur.
Nou ja het was zo ontzettend leuk allemaal, zonder dat we het afgesproken hadden, hadden we allemaal voor elkaar cadeautjes gekocht zodat iedereen een paar keer aan de beurt kwam.
Ik werd ook heel erg verwend met dingen die ik leuk vind. Een blad over natuurfotografie, een mooie mok met chocolademelk er bij, een prachtig waxinelichtje en nog wat snoeperij er bij.

Ook gedichten en natuurlijk werd Yenthe ook enorm verwend met mooie cadeautjes.
Ze zag al aan de namen op de pakjes welke voor haar waren, herkende haar letters al een beetje zo leuk.
Ja heel jammer dat ik geen foto´s mag plaatsen. Heb er echt heel veel gemaakt en een paar filmpjes zo leuk.
Kreeg ook al mijn eerste kerstkaart mee, Chantal schrijft er altijd een persoonlijke noot in en ook dit jaar. Begon het vorig jaar nog met Lieve Anneke en oma dit jaar stond er lieve mama en oma daar werd ik toch wel heel warm van.
Ach zo´n ouderwets gezellig Sinterklaasfeest, hoe leuk is dat toch met zo´n uk die er nog onvoorwaardelijk in geloofd…… Vanavond nog even bij mijn vriendin een paar chocoladeletters gebracht. Even een opkikkertje voor hen en ze vonden het zo leuk.
Vandaag geef ik dan ook een 10 +

23 gedachten over “Ouderwets gezellig……

 1. Ja, met kleine kinderen dit vieren blijft wel het leukste he? Brengt denk ik elke volwassene terug naar zijn eigen kindertijd en de spanning die je toen voelde. Geeft een gevoel van warmte en geborgenheid.
  Wat mooi om te lezen dat Chantal er nu aan toe is om mamma te schrijven op de haar kerstkaart. Snap dat het jouw een heel warm gevoel geeft. Geniet er maar lekker van.

 2. Ik gok zomaar dat het je mooiste cadeautje was die Kerstkaart.
  Het straalt iets uit dat niet te koop is maar je alleen uit een liefdevol hart gegeven kan worden.
  Fijn dat je door deze mooie Sinterklaasdag nu weer beter in je vel zit.

  1. Dat klopt hoor, was er zo blij verrast door.. deze viering trouwens ook hoor, was zo warm eigenlijk en ach die cadeautjes natuurlijk leuk en ben er ook blij mee… maar gewoon het samen zijn veel belangrijker.

 3. Asjemenou: een 10+ Dan was het écht een enorm gezellige Sinterklaas. Lief, dat iedereen cadeautjes voor iedereen had gekocht. Zonder dat het was afgesproken.
  Wat is vooral lees is: warmte ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s