En weer is het maandag de 21e…

Ja 21 december blijft voor mij een speciale dag, de dag dat mijn dochtertje Angela Irene overleed, slechts 14 maanden oud. Het was een maandagochtend, natuurlijk vergeet ik dat nooit meer.
Een keer in de zoveel jaren valt de 21e december weer op een maandag en dat is dit jaar ook het geval. Op een of andere manier lijkt het dan wat meer impact te hebben.
Al weer 39 jaar geleden dat ze overleed maar het lijkt soms als de dag van gisteren. Deze dagen is ze dan ook weer heel veel in mijn gedachten en komen alle beelden weer terug. En dat mag.
Vandaag ook de kortste dag van het jaar, we gaan weer optellen, voor mij ook altijd weer een prettig gegeven, natuurlijk nog een aantal wintermaanden voor de boeg maar toch, zo over een maandje ga je weer merken dat de dagen gaan lengen. En zoals mijn moeder altijd zei de nachten gaan strengen. Beetje winter van mij mag het hoor. Maar ook het gevoel dat je weer opgaat naar de Lente en hopelijk weer wat minder coronaellende. Ik kijk er naar uit……..

18 gedachten over “En weer is het maandag de 21e…

  1. Iets ergers dan je kind verliezen, kan ik me nauwelijks voorstellen. De impact die het de rest van je leven op je hebt. Je blijft levenslang haar moeder…
    Ik wens je veel licht en liefde tijdens deze donkere dagen ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s