Geen zin…..

Zit echt in zo´n ik heb nergens zin in modes zo naar het einde van het jaar gaande.
Vandaag nog wel mijn mijn zus bij haar kleindochter een bakje gaan doen. Mijn zus heeft al wat oudere bonuskleinkinderen en twee van hen zijn het afgelopen jaar gaan samenwonen en beide hebben een huis gekocht.
Het zat steeds al in de planning om een keer te gaan kijken bij de huizen maar door alles kwam dat er nog steeds niet van.
Nu dus bij de eerste geweest, zij hebben een allerliefst huisje gekocht in Kinderdijk, uitkijkend op de molens, een huis met luiken. (daar hou ik zo van) Best een grote tuin er nog achter. Een huisje uit 1904 maar ze hebben het zo mooi opgeknapt. Boven in een van de slaapkamers zit ook nog een bedstee. Echt zo leuk ingericht ook. Daar mogen ze best trots op zijn.
Op de pont is toevallig mijn zus haar andere bonuskleinzoon die ook een huis gekocht heeft aan het werk.
We maken een praatje en ik zeg, volgend jaar kom ik ook bij jullie even naar het huis kijken.
Het leek wel een familiereünie op de pont want haar bonuszoon en andere bonuskleinzoon waren er ook aan het werk. Niet zo verwonderlijk natuurlijk want het is hun eigen Veerbedrijf. Heeft ook een voordeel mag altijd gratis overvaren.
We wilden nog even een paar boodschappen doen, had niet echt veel nodig alleen wat fruit eigenlijk maar we zagen al een donkere lucht hangen waar we heen fietsten. Even later verschijnt er een prachtig regenboog, krijg hem helaas niet helemaal op de foto en we besluiten toch maar terug te gaan. Toch nog wel wat regen maar het viel mee.
Peter komt nog langs om een oude braadpan te halen want hij wil morgen oliebollen gaan bakken. Leuk hoor. En dan heb ik nergens zin meer in om te doen. Even een broodje eten en dan op de bank met een dekentje en kijken naar mss Marple serie. Die is momenteel op BBC 1 en ik ben er gek op. Toevallig heb ik de afgelopen zomer al die boeken weer een keer gelezen, had ze gekregen van iemand. Maar toch die beelden van dat Engeland, de oude huizen, mysterieus en die mooie landschappen. Ik kan er zo van genieten. Al zag ik het einde niet en tussendoor had ik ook een stukje gemist omdat ik had liggen dutten. Dat is makkelijk tegenwoordig je kan het gewoon opnieuw even kijken. Eigenlijk vond ik die andere actrice links leuker maar deze rechts went ook wel weer, ze doet het eigenlijk ook wel goed. Maar ja er was ook maar een echte Sinterklaas toch.

Heb ook geen zin om te koken maar heb ik mijn vriezer nog aardappelschijfjes, ballen gehakt en verse appelmoes en eigenlijk is het best heel erg lekker.
Opeens denk ik, geloof nou maar niet dat op 1 januari alles opeens anders zal zijn, dan gaat het gewoon weer door net als nu. Dan zal ik mijn luilakkerlei van de laatste dagen toch maar weer eens overboord moeten zetten en aan de bak. Heb nog een kamertje om op te knappen.
En mocht er weer eens wat lekkerdere dagen tussendoor komen een beetje beginnen weer aan mijn tuin voorjaarsklaar te maken……. daar krijg ik ook wel weer zin in maar nu nog even niet.

10 gedachten over “Geen zin…..

  1. Heerlijk miss Marple. Ik ben ook nog niet gewend aan deze actrice. Joan Hickson en nog ouder Margaret Rutherford zijn vertrouwder.
    Heb ze allemaal in mijn e-reader staan en af en toe herlees ik ze.

    1. Ja ik ook maar ik vind het echt zo leuk die serie en toevallig had ik afgelopen zomer al die boeken gelezen. Herken het verhaal dan ook wel al weet ik de afloop meestal al niet meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s