Hiep hiep hoera……… 3 jaar

Al weer drie jaar geworden vandaag. Beetje gek dat we het niet met zijn allen kunnen vieren maar donderdag was het zo leuk, ik geniet nog steeds na. Heb de filmpjes al zoveel keren bekeken.
Ze houden vandaag wel een drive thru bij de garage aan de achterkant van het huis alles op afstand en als het weer het toelaat fiets ik er ook even langs natuurlijk, gewoon om te kijken hoe dat er uitziet.
Vanmorgen appen met de ouders en de andere opa’s en oma’s. Ze kreeg een poppenhuis, zo leuk.
Ach ze is nog zo klein dat ze het vast niet als anders zal ervaren. Juist nu doordat de opa’s en oma’s op verschillende dagen komen is er voor iedereen meer tijd. Dat vond ik zelf ook afgelopen donderdag.
Op een drukke verjaardag komt dat er meestal niet van. Nu kon ze lekker nog even oefenen op haar fietsje.
Nog iets dat ik deze week vergat toen we gingen wandelen dat ik zo schattig vond. We kwamen langs een huis aan de overkant waar ze wonen. Daar zat een oude mevrouw voor het raam naar buiten te kijken.

Yenthe maakt haar handje los en gaat naar het huis toe. Gaat dicht bij het raam staan zwaaien naar de mevrouw en blijkbaar kende de mevrouw haar. Ik zag haar lachen en terugzwaaien naar Yenthe en lachen.
Ik zwaaide ook even en vond het zo lief dat ze dat deed.
Ach ik ben gewoon trots om mijn lieve al weer grote kleindochter van 3 wat gaat het hard maar wat geniet ik er enorm van.

25 gedachten over “Hiep hiep hoera……… 3 jaar

 1. Best jammer dat je media stilte hebt. Begrijpelijk van hun uit maar je maakt ons zo nieuwschierig naar haar.
  Van harte gefeliciteerd met haar verjaardag. Nu weet ik dus ook hoe dat heet een drive thru. Een buurjongetje hield een paar weken ook zo zijn verjaardag. Vindingrijk hoor allemaal, iedereen probeert er iets van te maken leuk om te zien en horen.

  1. Ja ik vind het ook jammer maar hou me er wel aan. Weet dat ze er heel erg op gesteld zijn op die privacy en wil daar geen ruzie om maken maar jammer is het niet. Het is al weer een hele dame, ze is lang voor haar leeftijd, blonde staartjes en natuurlijk heel erg slim en lief hahaha…… soms ook niet hoor, ze kan ook flink mopperen soms. Ach gewoon zoals kinderen zijn.

 2. Oh wat lief, inderdaad een sociaal kind. Ja Anneke, geniet ervan hoor. Je kunt haar gelukkig regelmatig zien. Het gaat echt heel snel, dat die meiden van mijn zoon al 19 en 18 zijn… als ik daaraan denk… waar is de tijd gebleven.

   1. Ja ik ook… hun moeder ook. Had al een dochter toen ze 20 was, dus hun halfzusje. Maar ik zie die 2 dat echt niet doen. Laten ze eerst maar lekker op school blijven en doen waar ze zin in hebben.

 3. Het is zo’n leuke leeftijd, al heeft natuurlijk iédere leeftijd z’n charme maar in deze periode leren ze zoveel maar zijn ze ook nog zo leuk onbevangen.
  Fijn dat je zoveel plezier met haar mag beleven.

  1. Ja toen ik niet vast op ging passen was ik best bang dat ik een andere oma voor haar zou worden/zijn dan de andere oma’s. Maar dat is helemaal niet zo. En nu word ik regelmatig ingezet en dat is ook zo leuk.

 4. Lieve trotse oma, van harte gefeliciteerd met je kleinkind! Wees blij dat ze af en toe buien heeft/ Je moet alles oefenen in het leven (-:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s