Afkicken…..

Het is een beetje afkicken nu ik (bijna) klaar ben met mijn legoklus. Gisterenochtend heb ik de trein opgebouwd om te kijken of alles nog werkt en ja hoor alles deed het nog. Zo leuk om te zien. Daarna alles in kratten gepakt die ik gelukkig nog had staan op de zolder.
Alles kon precies in een krat terecht.
Vanmorgen heb ik het legodorp opgebouwd, echt onvoorstelbaar, ga maar niet lopen bedenken hoeveel blokjes ik de laatste weken uitgezocht heb, gewassen en gesorteerd en daarna weer opgebouwd.
Opvallend dat er zo weinig miste eigenlijk. Hier en daar moest ik wel een andere kleur blokje gebruiken maar ik kon gewoon alles opbouwen dat is toch super leuk.
Even een paar foto’s gemaakt van het Legodorp en daarna ook weer ingepakt per autootje met beschrijving er bij en daarna met elkaar in twee kratten gedaan.

Als laatste vanmiddag Piraten en forten en nog een paar ridders en nog een tovenaar Gandalf.
Het enige wat nog rest is wat technisch lego waarmee een heftruck en een auto met afstandsbediening van gemaakt kunnen worden.
Heb ze ooit ook eens opgebouwd maar het is een hele klus en ’s avonds heb ik daar te slecht licht voor in huis. Het komt er nog wel een keer van. Heb het er ook wel even mee gehad.
Twee avonden in de weekends heb ik respectievelijk tot half 2 en half 3 zitten bouwen aan de grootste klussen het Piratenschip en het Station. Ik kon dan gewoon niet stoppen.
Maar net zoals met kerstversieringen, het is leuk maar als het opgeruimd wordt geeft dat ook weer een goed gevoel en dat heb ik ook met de Lego. De laatste dagen had ik geen plekje meer op de tafels, vensterbanken en kastjes waar niks stond. (scheelde wel hoefde het ook niet af te stoffen 😉 ). Maar heb het heel leuk gevonden om te doen, op naar het volgende klusje.

8 gedachten over “Afkicken…..

    1. Vond het leuk om allemaal even op te bouwen zodat ook Peter kan zien wat er allemaal is. Ja jaren kreeg hij op zijn verjaardag volgens mij alleen maar lego. We hadden een heel dorp met trein opgebouwd in zijn kamer.

    1. Nou voorlopig aan ze nog naar de zolder hoor. Yenthe is er nog te klein voor en Peter krijgt een nieuwe dakkapel dus kan het ook nog niet kwijt. Maar dat is niet erg. Ik vond het zo leuk om te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s