De bloemetjes buiten zetten ???

Binnenkort mag het misschien weer de bloemetjes buiten zetten. Zoals ik hoorde zijn er plannen dat de terrassen weer open mogen er weer meer mag en ik kijk er echt naar uit. Lijkt me weer zo leuk om onderweg al fietsend gewoon ergens te kunnen gaan zitten een bakje doen of een broodje eten dat ik niet zelf klaar heb hoeven te maken, op te ruimen en af te wassen. Ik kijk er naar uit.
Vandaag heb ik ook de bloemetjes (heel even) buiten gezet, letterlijk wel te verstaan.
Eerst naar mijn kapster geweest, eindelijk mijn lange lokken gekortwiekt en opeens heb ik weer krullend springend haar, heerlijk.
Daarna naar de Lidl gegaan, die hadden vandaag plantjes dag. Rekken vol met voorjaarbloeiers en ik heb flink ingeslagen.
Heb echt zo’n behoefte aan wat vrolijkheid, kleur en fleur met deze dagen.
Was gelukkig vanmorgen wel zo goed als droog toen ik ging fietsen maar daar heb ik alles ook mee gezegd.

De laatste lootjes wegen het zwaarst dat is gewoon zo maar ik verlang zo enorm naar warmte, zon, alles weer kunnen, buiten zijn zonder dikke jas, handschoenen en sjaal.
Met twee fietstassen vol, een kartonnen doos onder de snelbinders en mijn tas op mijn rug kon ik net alles wat ik in mijn enthousiasme gekocht had thuis krijgen.
Wacht nog wel even met het buiten zetten van deze bloemetjes. Wil ze morgen wel gaan verpoten en de bakken vullen maar ze mogen nog even de kas in totdat het iets lekkerder buiten is.

11 gedachten over “De bloemetjes buiten zetten ???

  1. En vandaag in ieder geval een zonnetje gezien.
    Van het corona beleid snap ik écht niet. Toen de besmetting cijfers iets omlaag gingen werden de maatregelen verscherpt. om, nu gaan ze al een tijd alleen maar omhoog en praten ze over versoepeling. Schiet mij maar lek.

    1. Ja ik snap er ook niks van… ook niet van het vaccineren trouwens jonger dan ik geënt en oudere ook en mijn groep komt dan denk nog wel een keer. Ik wacht het maar af.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s