Gratis concert…..

Het begint weer te komen bezoekers mogen weer naar feesten, parken en andere evenementen als experiment van Fieldlabs.
Wat kan iemand in een jaar tijd toch anders tegen dingen aankijken, wat zijn we inmiddels gewend aan beperkingen, mondkapjes, afstand houden…noem maar op, iedereen die je ´s nachts wakker maakt somt zo het lijstje zonder aarzelen op. (Bij wijze van spreken, als ze mij ’s nachts wakker maken voor zoiets komen er heel andere woorden uit mijn mond)
Vanmorgen ben ik met mijn zus op stap gegaan naar een paar kringloopwinkels. Weer wat bolletjes katoen gescoord voor mijn haakmissie. Een hele zak vol met verschillende kleurtjes voor 1.00
Er is sprake van dat vanaf 21 april de winkels weer open gaan en eigenlijk kan je beter nu gaan op afspraak want het is nu lekker rustig. Heb zo het idee als de winkels weer open mogen het meteen druk zag zijn en dan zien ze mij zolang ik nog niet ingeënt ben daar niet.
Tussen de twee kringloopwinkels door een koffie to go gescoord bij de Hema, het was echt gezellig zo vandaag. Ook lekker weer om te fietsen.
Met het minder mooie weekend in het vooruitzicht dacht ik vanmiddag, ik ga nog een eindje fietsen en wandelen in het Loetbos, een recreatiegebied bij ons in de buurt.
Eigenlijk wilde ik kijken of ik al de eerste oranje tipjes, vlinders, kon spotten maar die zag ik nog niet.
Vorig jaar wel om deze tijd maar toen hadden we een veel warmer voorjaar dan dit jaar.
Maar al lopend kreeg ik een prachtig concert te horen, zonder mondkapjes, zonder testen vooraf en gratis.


De vogels leken wel extra hun best te doen en zaten uit volle borst te zingen in de bomen.
Kon ze hier en daar nog net aardig spotten maar zag wel dat het binnenkort wel minder zal zijn want de bladeren beginnen aardig de takken weer te vullen.
Ontdekte nog een zwartkopmees, helaas keek ie niet even mijn kant op omdat er net iemand langs kwam rennen ( dat mag ook hoor) en een fitis (opgezocht, ik kende dit vogeltje niet) koolmees, pimpelmees en merels. En onderweg er naar toe zag ik nog wat kleurrijke vogels, bergeenden, die zie ik steeds vaker en in grotere aantallen en de altijd kleurrijke fazanthaan…. Een gratis concert, ik raad het iedereen aan zonder besmettingsgevaar.

8 gedachten over “Gratis concert…..

  1. Deze gratis concerten bezoek ik ook regelmatig, daar is gelukkig niets in veranderd. Er zal, neem ik aan, nog wel een limiet blijven voor de winkels als die weer echt open mogen. Maar ik wacht het af, de cijfers zakken nog voor geen meter dus ik moet het nog zien dat het ook doorgaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s