Wie, wat, waar ?

Ja als ik niks meemaak waar moet ik dan over gaan bloggen. Soms ontbreekt echt de inspiratie me echt wel zoals vandaag.
Vanmorgen nog voor de regen even boodschappen gaan doen, wel wat spetters onderweg maar vond het toch lekker om even een km of 25 te fietsen. Lijk moeilijk zonder te kunnen tegenwoordig.
Nou ja zoveel had ik verder niet te doen en ben lekker nog wat inhaal detectives gaan zitten kijken en weer haken. Ja toch wel leuk dat weer wat opgepakt te hebben.
Was de afgelopen week begonnen met een muis, ik vond hem zo leuk. Op het patroon stond hij als een grijze muis maar ik heb er een witte muis van gemaakt.
Ja ik weet het, heel interessant is het allemaal niet maar toch vind ik het zo grappig om te doen en zeker als het dan ook leuk wordt.
Peter stuurt weer filmpjes dat Yenthe nu ook echt op straat aan het fietsen is, het gaat al hartstikke goed hoor zo leuk om te zien.
Ja het weer….. ach pff wat verlang ik naar vorig jaar terug toen we zo’n prachtig warm voorjaar hadden en ondanks alle coronamaatregelen destijds al het zo heerlijk was om buiten te zijn.
Nou ja hopen maar dat het volgende week weer beter gaat worden.

Ben van frustratie vanmiddag toch nog maar even naar het tuincentrum gegaan en heb een komkommerplant gekocht. Nog even binnen houden zei de verkoper, het is gewoon nog te koud, dat doe ik maar. En wat bietenplantjes die ik nog niet kan poten maar dan heb ik ze maar vast voor als het morgen misschien meevalt of maandag.
Een kort blogje met weinig nieuws en soms denk ik ook wel waarom blog ik eigenlijk nog als er zo weinig leuks te melden is. Maar ja ook dat is een soort verslaving…….. hoe kom ik toch af van al die verslavingen, fietsen, bloggen, nieuw sinds kort films kijken en balen van dit weer……….. zucht………

15 gedachten over “Wie, wat, waar ?

 1. De muis is goed gelukt. Hebhet zelfde als jij, eigenlijk niets om.over te bloggen. Ben ondertussen wel aardig aan het haken verslaafd maar ja daar valt verder ook niet zoveel over te vertellen.

 2. Hoewel we prachtig wonen, geen gezondheidsproblemen hebben, genoeg hobbies hebben en graag wandelen en fietsen. heb ik het idee dat bijna iedere dag hetzelfde is.
  De muis is leuk!

 3. We vervelen ons allemaal wel, hoor Anneke. Wij hebben een grote tuin en ik kijk er alleen nog maar naar. Vannacht -5 graden. Dan zet je echt nog niets in de aarde.
  En al denk je dat al je blogs hetzelfde zijn, ik vind je een aardig actief mens. En ik lees je graag. Dus ga je nog even door?
  Fietsen doen wij ook nog niet veel. Wel wandel ik elke avond 40 minuten. Gisteravond in de stromende regen. Maar met een goed gevoel als je weer thuis bent.

  1. Dank je wel. Ja soms heb ik opeens zo’n dag dat het niet lekker valt. Dat heeft vast iedereen wel hoor. Dapper hoor in de regen blijf ik meestal wel thuis. Maar ken dat gevoel van voldoening dat ondanks je toch even naar buiten gaat.

 4. Het voorproefje van de zomer was maar héél kort ja, op het moment heb ik geen moeite met het andere weertype. Het dagje stappen heeft me goed gedaan.
  Gebrek aan inspiratie heb ik eigenlijk nooit al wil dat niet zeggen dat m’n logjes altijd veel te melden hebben. πŸ˜‰

  1. Ik verzin ook altijd wel weer wat anders maar heb soms wel het idee dat het allemaal dezelfde kost is die ik er uitspuug. Komt vast wel weer als mooier weer wordt en er weer wat meer mag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s