Knoeien met water..

Wow afgelopen nacht echt 8 1/2 uur achter elkaar doorgeslapen zonder een keer wakker te worden, dat gebeurt niet veel. Mijn slapeloze nachtje dus weer helemaal ingehaald.
Mijn ochtendroutine eten, even het nieuws kijken, meedoen met Nederland in beweging en op weg naar de kinderen.
Had afgesproken vandaag een stuk van de straat met de hogedrukreiniger te doen. De kinderen zijn beide thuis aan het werk en Pretty is heel de dag op de opvang. Het is ook geen werk om te doen als zij om me heen zou lopen.
Zoon heeft het de laatste weken heel druk gehad met het afwerken van hun nieuwe dakkapel. Het worden echt prachtige kamers zo. Het schiet al aardig op maar het is best een klus om te doen in zijn vrije uurtjes.
Daardoor is de tuin er wel wat bij ingeschoten. Bovendien was het nou ook niet echt lekker weer om in de tuin te gaan werken.
Normaliter ging ik altijd tijdens hun wintersportvakantie in februari wat in hun tuin werken maar ja geen vakantie dit jaar natuurlijk.
Nu hebben ze een flinke muur in de tuin van de schuur van de buren. Daar groeide destijds hedera op die ze er afgehaald hebben, het woekerde echt heel de tuin door. Nu staat er wel een mooie klimhortensia maar die is nog klein. Daar waar de hedera had gezeten zaten nog allemaal resten van de planten die zich in de muur als het ware gevreten hadden. Thuis had ik dat ook met een muurtje en met mijn nieuwe hogedrukreiniger kreeg ik het er allemaal af. Zoon had de hogedrukreiniger bij mij thuis opgehaald.
Zou dat bij deze muur ook kunnen vroeg hij zich af en ik was er ook nieuwsgierig naar. We sloten alles aan en probeerden een stukje. Wow echt prachtig zeg, alsof er een hele nieuwe muur tevoorschijn kwam.
Zoon ging weer aan het werk en ik begon met de straat en zei ook wel een stukje van de muur mee te nemen. Ga maar niet op de trap staan hoor, zei hij, kijk maar hoe ver je er bij kan.
Nou ja hij ging na het eten werken op de zaak en vertrok, ik had het eerste stuk straat klaar en die muur vond ik echt een uitdaging en ging er aan beginnen. De trap er bij gepakt, schoondochter was ook thuis, die zat boven op haar kantoortje te werken dus ik was niet alleen.

Het was een hele klus, was er wel op gekleed maar voelde zo nu en dan het zand tussen mijn tanden zitten en mijn haren vol. En ik vond het zo leuk om te doen. Het knapte enorm op er van. Heel de muur gedaan, nog een stuk van de straat er voor. Nog wat houtblokken die er lagen overgestapeld het zag er echt mooi uit en ze waren er heel erg blij mee. Was precies bezig in een hoek van de tuin waar de zon volop op stond en het was gewoon lekker om te werken daar.
Volgende weer ga ik weer verder. Had schone kleding meegenomen. Thuis alles even onder de kraan buiten uitgespoeld en meteen de wasmachine in en ik onder de douche. Alles weer schoon en klaar en een tevreden gevoel. Morgen hoop ik weer naar Apeldoorn naar Wim te gaan, heb er veel zin in. Fijn weekend voor iedereen met zon en hopelijk wat warmer.

6 gedachten over “Knoeien met water..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s