Wie zich brandt………

Moet op de blaren zitten ik weet het nou heeft mijn zus zich gelukkig niet gebrand, hoewel misschien was dat wel eerder genezen dan waar ze nu last van heeft.
Twee weken geleden ging ze naar een verjaardag en net bij de auto viel ze zo achterover op de straat.
Een man die het zag gebeuren stond al klaar met zijn telefoon want hij hoorde haar hoofd op straat klappen maar ze stond weer op en haar hoofd viel eigenlijk wel weer mee. Ze had zelfs geen hoofdpijn en de bikkel ging gewoon naar de verjaardag toe. Alleen was ze wel met haar kont op de rand van het trottoir gekomen en waarschijnlijk met haar stuitje want daar heeft ze nog steeds last van als ze gaat zitten.
En fietsen kan ze momenteel niet dat doet te veel pijn, nu al twee weken. In plaats van te gaan fietsen ga ik dan maar even een bakje doen want ik mis het toch wel onze wekelijkse uitstapjes. En zij ook hoor, vanmiddag zei ze nog, nu kom ik helemaal nergens meer.
Het gaat nu gelukkig iets beter maar ze had het weer geprobeerd fietsen maar dat ging nog niet.
Ik snap ook heel goed dat ze nu even rustig aan doet want over 2 weken gaat ze op vakantie en voor hen is het altijd een fietsvakantie. Hoewel ze wel een auto hebben gaan ze toch meestal iedere dag wel fietstochten maken als het weer het tenminste toelaat.
Nou ja ik hoop voor haar dat ze tegen die tijd weer wel kan fietsen en anders wordt het een andere vakantie dan ze gepland hadden.
Ze gaan naar Appelscha. Ik ben daar in de omgeving al een keer geweest met mijn zus samen op vakantie in 2013. Een leuke omgeving, een heel leuke vakantie was dat met prachtig weer. En we zijn toen naar Margarita de Heks van Appelscha geweest, dat was zo ontzettend leuk. Heb even gekeken maar ze is er nog steeds. https://gewoonanneke.wordpress.com/2013/11/25/geloven-of-niet/


Wat een eind fietsen was dat destijds en zo heet, we hadden die dag al veel gefietst en nog geen fietsen met ondersteuning. Ik had er niet zo´n moeite mee maar mijn zus fietst toch altijd wel minder dan ik, zeker in die tijd. Geen idee meer hoe dat aanvoelt hoor het warm hebben. Vanmorgen zag ik weer regen en grijsheid en dacht, ik blijf gewoon in mijn bed vandaag. Niet gedaan natuurlijk en vanmiddag klaarde het weer op en ben ik nog gaan fietsen. Gisteren met dat stormachtige weer kwam ik echt niet tegen die zuidwesten wind in op de dijk. Moest echt terug gaan en ik ga al gauw maar had geen zin om van de dijk afgeblazen te worden. Na regen komt zonnenschijn en dat hoop ik dan maar en graag wat warmte, ik ben er zo aan toe.

5 gedachten over “Wie zich brandt………

  1. Ik reageer hier eigenlijk nooit, maar wil nu toch even waarschuwen. Je stuitje kan ook breken, en daar kun je nog heel lang last van houden. Misschien kun je haar overhalen om er toch naar te laten kijken? Zou zonde zijn als nu haar vakantie in het water viel, en ze er later nog jarenlang last van heeft (niet meer kunnen fietsen zonder pijn!) – door eigenwijzigheid nu….

  2. Ooit in een grijs verleden stapte ik de deur uit om even een matje te kloppen, geen handen vrij dus en het had geijzeld…. plat op m’n stuitje. Niet na laten kijken en altijd problemen gehouden met langere fietstochten Waarschijnlijk hoort dat er gewoon bij want er valt weinig te behandelen. Tenzij er echt splinters afgebroken zijn die kunnen ze wel weg halen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s