Agenda en plannen…….

Soms (heel regelmatig trouwens) gaan dingen ook bij me mis zoals gisteren toen er opeens twee blogjes op een dag verschenen, helemaal verkeerd ingepland maar ik dacht laat maar staan, het is niet anders. Kan gebeuren toch. Was altijd gewend om ’s avonds te bloggen maar het was om ik weet niet eens meer wat voor reden opeens in de ochtend geworden. Nu zit ik weer in mijn oude ritme. Wat een gewoontedier ben ik soms toch ook.
Gisteren hebben we weer een “gewone” vergadering gehad bij de huurderbelangenvereniging, toch beter om zo te communiceren dan via de computer, dan komt er toch wel meer uit.
Wilde eigenlijk gaan fietsen maar het weer maakte toch maar dat ik meereed met een collega.
Het was een overleg dat we een keer in de drie maanden hebben met de Woningcorporatie over lopende zaken en dingen die aandacht vragen zoals energieprojecten.
Ze hebben nu ook een team samen gesteld van 3 mensen die projecten in buurten op gaan zetten om onderlinge contacten te bevorderen. Het leken me gedreven mensen en heb zelf ook aangegeven dat ik een aantal projecten die ik heb leren kennen doordat ik nu lid van de huurderbelangenvereniging ben echt zo mooi vind. Onder andere een leuke gezamenlijke tuin waar mensen met plezier wat in doen maar ook het sociale contact op deze manier goed uit de verf komt.

Er woont daar een mevrouw van 97 die vertelde dat als dit niet bestond zij daar naar alle waarschijnlijkheid niet meer had kunnen wonen in haar eentje. En dat zijn mooie dingen.
Heb voorgesteld om het drietal voor onze volgende uitgave (we geven twee maal per jaar een boekje uit) te interviewen en dat vonden ze een goed idee. Zo kunnen al onze leden ook kennis maken met dit drietal en komen er misschien ook nog ideeën los bij mensen.
Een leuke vergadering.
Momenteel toch wel mijn agenda meer in de gaten gaan houden. Heb inmiddels al wat blaadjes liggen overal met afspraken. Dat is een tijd geleden. Mijn agenda is heel lang gewoon leeg geweest omdat al het vrijwilligerswerk zo’n beetje stil lag.
Ben er ook wel weer blij mee hoor, de afwisseling weer, gesprekken met andere mensen, ja ik mag dat wel.
Ondanks mijn losbladige systeem 😉 nog geen afspraak gemist maar moet toch weer wennen om mijn agenda in te kijken.


Gisterenavond nog in mijn favo kroeg naar het voetbal gaan kijken, het café was nu gewoon open en het was weer wat drukker dan de vorige keren maar wel gezellig ook. Zondag gaan we weer en hopen dat ze nog verder komen.
Ik vind het zo wel weer ouderwets gezellig worden en na zo’n 1 ½   jaar is dat toch ook wel weer fijn.
En nu maar hopen dat ik dit blogje wel goed ingepland heb……….. 😉

21 gedachten over “Agenda en plannen…….

 1. Losbladig, vast of digitaal? Het is fijn om mensen weer echt aan te kunnen kijken en te spreken! En als dat in een volle agenda past zijn we langzaam weer terug naar een normaal leven?

  Optimistische groet,

  1. Ja sommige dingen ben ik wel blij mee zoals ergens weer wat kunnen eten of drinken onderweg. Maar de rust was ook wel prima hoor dat wil ik ook wel een beetje houden nog.

  1. Nou toevallig komen er weer wat dingen op mijn pad, vriendin logeren, vrijwilligerswerk dat weer opstart. Maar vind het ook wel lekker hoor zeker in de zomer is het nog niet zoveel maar voor de winter wel fijn wat dingen te doen te hebben.

 2. Van mij mag je rustig twee keer op een dag bloggen, Anneke. Altijd leuk om te lezen.
  En wat doe je het toch goed, nu je toch weer meer alleen zit.
  Met je zus is het ook weer goed. Je was een tijdje wat boos op haar omdat ze te veel op zich zelf gericht was. Blijkbaar heb je het geaccepteerd.
  Vannacht is er weer 6 mm regen gevallen hier. Normaal is het vrij droog in de Achterhoek, maar de tuin weet gewoon niet wat hem overkomt. Zoveel nattigheid. Wij hebben een stukje waar we elk jaar veldbloemen zaaien. En er staan me nu toch veel klaprozen. Naast margrieten.

  1. Nou dat zou een beetje teveel van het goede zijn. Ja hoor gaat heel goed met zijn zus en mij. Soms is het ook goed elkaar even niet te zien dan te vaak. Mooi hoor die wilde bloemen ik hou er van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s