Mooie lens……

Vandaag mijn nieuwe lens wezen halen. Had op internet zitten kijken wat ik wilde hebben en vond een lens die zowel dichtbij als wat verderaf gebruikt kan worden zodat ik niet altijd lenzen hoef te wisselen.
Zag een site waar die lens aanzienlijk goedkoper was en op een of andere manier vertrouw ik het dan niet en dan laat ik meestal mijn zoon even kijken of het wel klopt.
En het bleek dus inderdaad een site te zijn met veel slechte reviews, mensen die hun spullen niet gekregen hadden. Zonder garantie of dingen.
Waarmee weer bewezen is als iets te mooi lijkt om waar te zijn dan klopt er meestal iets niet.
En bij de zaak waar ik nu de lens gekocht heb heb ik al eerder wat gekocht en nooit problemen gehad.
Wilde hem eerst via internet bestellen maar zag ook dat ze hem op voorraad hadden bij een winkel van hun in Capelle aan den IJssel, dat was voor mij zo´n 16 km fietsen, goed te doen dus.
Wel even zoeken daar, ben niet zo´n postduif, had het wel opgezocht, wist in welke hoek ik het moest zoeken maar toch, ging precies de verkeerde kant uit. Dat loste google maps dus even voor me op die me netjes er naar toe bracht.
Zelf ophalen heeft ook het voordeel dat je kan vragen of die lens geschikt is voor mijn camera en wat dingen er over vragen. Ik trof een heel aardige verkoper die er veel over wist te vertellen en alle tijd er voor nam ook.
Onderweg nog wel een paar foto´s gemaakt maar moet hem gewoon een keer op mijn gemakkie helemaal uit gaan proberen. De scholeksters die ik zag leken wel een onderonsje samen te hebben. Ik heb er wel zin in de komende week om wat te gaan fotograferen, hoewel ik een druk weekje heb omdat mijn vriendin komt maar ik vind vast nog wel wat tijd er voor.


Morgen komt Wim weer dus vanmiddag al de fiets voor hem klaar gaan zetten, genoeg gefietst voor vandaag ruim 55 km dan kan het wel weer ff.
Ze geven voor het weekend weer aardig weer op, vanavond nog even kijken of er in de buurt nog iets leuks is om naar toe te gaan en anders maar gewoon lekker een eind gaan fietsen, terrasje pikken, helemaal wel weer zin in.
Zo nog even een aantal planten een droppie water geven die ik bakken en het kastje staan.
Voor iedereen al vast een fijn weekend gewenst…….

14 gedachten over “Mooie lens……

  1. Jij ook een prettig weekeinde en dat zal het vast wel worden, je vriend komt, je hebt ‘n nieuwe lens en het weer werkt ook nog mee!

  2. Je moet tegenwoordig erg oppassen met al die aanbiedingen voor bijna niks, ik waag mij er niet aan.
    Mooie foto’s van de scholeksters hoor.
    Veel plezier gewenst met je nieuwe lens.

  3. Natuurlijk kun je dat soort dingen beter in een winkel kopen, zoals je al zegt, heel veel informatie die je dan bij krijgt. Dat wordt dus een drukke week voor je na een druk weekend. Heel veel plezier.

  4. Goed van je dat je Peter even laat kijken of het vertrouwd is… Balen hoor… maar gelukkig ben je nergens ingetrapt. Veel plezier met je mooie lens en met Wim en een mooi weekend gewenst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s