Toch nog op vakantie……

Dit jaar hadden we eigenlijk geen plannen gemaakt om op vakantie te gaan. Zo terloops hadden we het er wel over gehad om nog een weekje weg te gaan en allebei wel wat zitten kijken. We wilden een keer naar Zeeland maar sommige huisjes waren zo ontzettend duur daar hadden we echt geen zin in.
Afgelopen dinsdag was ik bij mijn vriendin die altijd van een vriendin van haar een huis huurt dat die mensen hebben in Zeeland. Ze verhuren het wel aan mensen maar alleen aan mensen die ze kennen, ze gaan niet adverteren of zo.
Zelf gingen ze dit jaar niet op vakantie, ze zien het niet meer zitten en blijven liever thuis.
Ze vertelde dat in september dat huis nog vrij was en ze verhuurt het echt tegen een, zeker in deze tijd, meer dan redelijke prijs. Wim had ook wel zin en ik ging bellen gisterenavond en ja hoor het was zo geregeld. We gaan nog een weekje naar Zeeland.
En hoewel ik altijd wel zeg dat iedere vier dagen ik een lang weekend vakantie heb op de Veluwe, en zo voelt het ook wel, is een weekje samen in een heel andere omgeving ook weer leuk.
We hoeven niets mee te nemen. De eerste levensbehoeftes zeg maar koffie, thee, suiker, toiletpapier, dat soort dingen staan er allemaal en mogen gebruikt worden en alleen als het op is aangevuld worden dat lijkt me meer dan logisch.
We hoeven ook geen beddengoed of handdoeken mee te nemen dat is allemaal geregeld en er staan ook nog 4 fietsen die gebruikt kunnen worden.

Andere jaren bracht mijn zus ons altijd weg, als ze dat weer voorstelt dan nemen we dat wel aan en dan kunnen de E-bikes mee maar anders redden we ons ook wel een weekje op een gewone fiets.
En opeens heb ik er best weer veel zin in om te gaan. Onze eerdere vakanties samen waren ook zo leuk en in september heb je best kans om nog mooi weer te krijgen. Althans wij hebben het die keren altijd getroffen.
We zitten dicht bij het strand en bij de uitgang van de camping zijn bossen waar mooie wandelingen gemaakt kunnen worden. Kortom we zullen ons echt niet vervelen. Ben met mijn zus een keer in Renesse geweest, dat is er ook dichtbij natuurlijk.
We gaan naar BurgHaamstede en nu maar hopen op een weekje zomer in Zeeland……

10 gedachten over “Toch nog op vakantie……

 1. Leuk vooruitzicht Anneke… even een weekje ertussenuit. Mooi hoor Zeeland. Wij zijn ook een keer in Renesse geweest en toen wat eilanden bezocht. Ik wil graag nog naar mijn broer maar het pension waar we in willen vraagt een negatieve PCR test… Dus nog even over nadenken…

   1. Ga er even over bellen, denk dat zij daar die QR code niet kunnen uitlezen. Niet in telefoon en niet op papier. Maar misschien valt het mee en anders doen we toch maar een test. Volgens mijn broer kan het op elke hoek van de straat, gratis.
    Dus wel besloten toch te gaan!

     1. Ik heb me 4x laten testen. Valt heel erg mee. En nu sinds we terug zijn van vakantie 2 keer een thuistest. Weet je nog dat ik schreef dat ik ze niet ging kopen omdat ik ze niet vertrouwde? Toch gedaan. En gebruikt, 1 dag nadat we thuis kwamen van vakantie en 10 dagen later nog een keer vanwege een verjaardag. Die vind ik eigenlijk vervelender dan de PCR testen bij de GGD. Nou, we zien wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s