Damesbladen

Vorige week zat ik even in de tuin en had ik nog een stapeltje oude Margrieten gekregen van een vriendin.
Ik ging ze zitten lezen, meer doorbladeren dan lezen en ik dacht nog er zijn maar een paar rubrieken die ik leuk vind en dat zijn eigenlijk van die columnisten of zo. En dan kan ik net zo goed wat blogs lezen, 🤣🤣 Vroeger toen we nog de map hadden (bestaat dat nog?? ) las ik ze wel eens en mijn voorkeur ging wel uit naar de Libelle, de Margriet heb ik nooit zoveel aan gevonden.
De kookbladen, modebladen en over gezondheid gaan een beetje aan mij voorbij en dan is zo’n krant zo uit. Ik zou er dus geen geld aan uitgeven.
De laatste tijd merk ik ook dat ik als ik eens zo’n tijdschrift inkijk ik heel veel mensen niet “ken” ,
Ik kijk nooit naar programma’s zoals Boulevard lees geen roddelbladen en ook niet van die programma’s kijk waar al die BN’ers aan komen schuiven, het interesseert me voor geen meter.
Omdat ik ook geen muziekprogramma’s volg met artiesten zoals de beste zangers of van die zanguitdagingen, weet niet eens hoe ze allemaal heten, De enige programma’s waar ik zo nu en dan nog wel een BN’ers langs zie komen is in Qp 1 of de Vooravond maar zelfs dat mis ik nog regelmatig.

En soms denk ik wel eens dat ik daardoor een beetje buiten de maatschappij kom te staan.
Zoals ik totaal niet wist wie die artiesten Suzan en Freek waren, nooit van gehoord. Yenthe al nummers van mee kan zingen en waar ze geweest waren naar een optreden in Amsterdam muziekfestijn. Peter stuurde destijds een foto waar Yenthe op stond met die twee en ik vroeg me alleen maar af, wie zijn die mensen nou waarmee ze daar naar toe geweest zijn. Ik wilde nog vragen wie die vrienden waren haha, Maar goed dat ik dat niet gevraagd had, dat zou wel heel dom overkomen.
Maar er zijn ook zoveel artiesten tegenwoordig, dat ze allemaal ook werk hebben. Natuurlijk de “blijvers” ken ik er nog wel een aantal van maar de meeste moet ik toch echt de naam van schuldig blijven. En een aantal heb ik wel gezien en gehoord in de feesttent de afgelopen 10 jaren.
Voor mijn gevoel mis ik er niets aan hoor maar als Yenthe wat groter wordt is het wel leuk dat ik toch nog een beetje mee kan gaan in haar beleving,
Maar of dat er toe zal leiden dat ik die programma’s ga bekijken die me totaal niet interesseren dat vraag ik me dan wel weer af. Houden jullie het een beetje bij al die nieuwe artiesten ???

20 gedachten over “Damesbladen

    1. Heb het een of twee keer gezien en vond dat ze elkaar de hemel inprezen en er moet gejankt worden blijkbaar. Of ik ben bevooroordeeld dat kan hoor. Achteraf heb ik wel een paar nummers gehoord uit dat programma die ik wel mooi vond.

  1. Pffff, heel herkenbaar , al die zogenaamde bn ers geen idee wie ze zijn of wat ze doen. Wel weet ik dat de meeste nederlandse programmas elke keer dezelfde bners als gast of presentator hebben en ik dan bij voorbaat al een idee heb dat het geen programmas zijn waar ik voor ga zitten. Of ze branden elkaar af of ze prijzen elkaar de hemel in. Ook lijkt het wel of het feit dat je door een bepaald talent te hebben of dat mensen je leuk of interessant vinden je ook gelijk overal verstand van hebt.

  2. Ik zou je tweelingzus kunnen zijn. 😉 je bent tegenwoordig zo snel ( voor even) “beroemd” . Mochten die eendagsvliegen ooit uitgroeien tot mooie grote sterren hoor ik dat vast vroeg genoeg.

  3. Heel veel muziek valt voor mij niet onder de catregorie “muziek” Teringherrie, nare bas en stotend ritme erachter, rap nog is nog erger. S&F vind ik een beetje zeurderige muziek.
    Margriet heb ik abonnement op en vind het nog wel waard en ik ruil dan met de buurvrouw de Libelle.

  4. Denk persoonlijk dat het ook met de leeftijd te maken heeft. Vroeger wist ik nog wel wat artiesten of BN’ers maar het is allemaal zo overdreven en over de top. De Libelle vond ik vroeger wel erg leuk om te lezen maar daar staat nu niet direct veel in voor de 60 plussers. Het gaat meer om de vrouw met kinderen nog thuis en een druk werkzaam leven en tot die categorie behoor ik gewoon niet meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s