Een verloren of gewonnen dag ??

Pfff wat een dag weer vandaag zeg weer zo een die heel anders liep dan ik gepland had.
Vanmorgen kwam mijn zus om te kijken of ik haar email op haar laptop kon krijgen en daar kwam weer een mapje vol briefjes, Daar gaan we weer dacht ik, maar ze wist bijna zeker dat het ww dat ze gaf het goede was, Bijna zeker.... Nou ja ik ging er mee aan de slag maar kwam er echt aan geen kanten doorheen. Zij bemoeide zich er niet meer hoor dat was wel fijn maar op een gegeven moment na een tijdje prutsen zei ik dat ik haar ww op haar mail op haar telefoon wilde wijzingen en dat vond ze prima. Een nieuw ww gemaakt en dit op haar laptop ingevoerd en het wonder geschiedde, ik zag meteen al de eerste mailtjes binnen komen, Weer gelukt pff blij toe zeg, niet zo lang geduurd als bij haar vriendin.

We wilden eigenlijk samen nog een paar dagen er op uit en hebben meteen omdat we toch bezig waren maar een korte trip geboekt naar Keulen voor eind november, dan is het het al helemaal in kerstsferen en daar schijnt de grootste Kerstmarkt van Europa te zijn en anders vermaken wij ons ook wel zei mijn zus. Goed geregeld.
Het was prachtig weer vandaag en ik wilde vanmiddag nog wat in mijn tuin werken tot ik opeens bedacht dat die meeting van vorige week doorgeschoven was. Sjips dus vanmiddag zat ik weer binnen. Op de website van de Huurderbelangenvereniging wat gegevens aanpassen die niet meer klopten. We waren met zijn 3en om hier naar te kijken.
Ze werken ook onder wordpress en ik zag hetzelfde menu toen ik ingelogd was als bij mijn blog dus het bleek wel appeltje eitje te zijn. En daar waren ze ook wel weer blij mee en ik ook dat het niet weer iets heel nieuws was, al vind ik dat ook altijd wel leuk om te ontdekken, Afijn zo al met al was de middag bijna wel weer om voordat ik thuis was en bleek de vergadering waarvan ik de stukken deze week binnen kreeg vanavond te zijn dus. Op de mail stond 22 oktober vandaar dat ik ze nog niet gelezen had. Thuisgekomen meteen maar even gaan doen en net mijn stamppotje andijvie uit de vriezer naar binnen gewerkt. Over een uurtje weer vergaderen, niet zo’n heel drukke agenda gelukkig zag ik wel en hoop weer een beetje op tijd thuis te zijn. :Best zonde van die mooie dag dat ik dan heel de dag praktisch binnen heb gezeten. En zo lang intensief aan de computer werken ben ik ook niet meer gewend eigenlijk.

Aan de andere kant wel mijn zus geholpen die ook altijd voor mij klaarstaat en een leuk uitje geboekt, weer iets om naar uit te kijken, Ze was er zo blij mee. En de website vast gedeeltelijk aangepast. Het voelde vanmorgen in eerste instantie als een verloren dag maar eigenlijk heb ik ook weer veel gewonnen al blijft het jammer van het mooie weer en mijn fietsafspraak voor morgen heb ik maar afgezegd, drie dagen achter elkaar weg en bezig zijn zal ik morgen wel even aan de slag moeten gaan in huis en tuin want vrijdag vertrek ik weer naar Apeldoorn.

10 gedachten over “Een verloren of gewonnen dag ??

    1. Dat wel maar vond het wel zonde met dat mooie weer heel de dag binnen te zitten had beter vandaag kunnen zijn haha. Maar ja je krijgt het niet altijd zoals je wenst toch. Iets onverwachts heb ik ook geen moeite mee hoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s