De voorpret is begonnen

Ik weet niet wat er allemaal weer boven ons hoofd hangt vandaar dat ik vandaag maar besloot om op stap te gaan om cadeautjes te kopen voor Sinterklaas, want die oude man heeft het ook zo druk dat ik hem een beetje ga helpen.
Naar een winkelcentrum gefietst waar een aantal winkels zijn waarvan ik weet dat daar wel eens leuke cadeautjes te vinden zijn.
Ik wil gewoon voor allemaal een klein cadeautje kopen, we hebben geen lootjes gedaan en vorig jaar had iedereen ook spontaan voor elkaar cadeautjes gekocht en ik ga er maar vanuit dat het nu ook zo gaat. En anders heb ik pech dan krijgt iedereen wat behalve ik. Maar dat is ook niet erg hoor. Ik vind het gewoon zo leuk om cadeautjes te kopen.
In de eerste de beste winkel vind ik al zoveel cadeautjes dat ik bijna in een keer al ben geslaagd. Echt zulke leuke dingen hadden ze daar.
En terwijl ik de cadeautjes zie beginnen bij mij meteen al de gedichten er bij te komen, die ik thuis grotendeels al weer vergeten ben maar dat is geen ramp, ik weet dat ik dat zo leuk vind dat ze echt wel terug komen weer.
Het nadeel was dat ik meteen wel liep te sjouwen. Was zo rond de middag gegaan en het was rustig in de winkel maar tegen de tijd dat ik klaar was (woensdagmiddag) begon het al weer drukker te worden en dacht ik wegwezen maar.
Even bij de Hema in een andere plaats (mijn Hema dus) een broodje gaan eten. Wat doe ik dan met die tas met cadeautjes, in mijn fietstas laten zitten of sjouwen.
Nu laat ik makkelijk dingen in mijn fietstas zitten hoor hier in de omgeving en even afkloppen maar heb nog nooit meegemaakt dat er iets uitgehaald was. Maar nu had ik best aardig wat gekocht. Heb het zo opgelost dat ik de hengels van de tassen vastgeknoopt heb en daar mijn losse slot doorheen gedaan, dan moeten ze toch nog wel aardig hun best doen om hem los te krijgen.

En zo lang ben ik niet weg. Ook in dat winkelcentrum doe ik nog een paar inkopen en dan ga ik naar huis, twee tassen vol. Mijn cadeautjes zitten er allemaal nog in.
Thuis alle cadeautjes in gaan pakken, had nog verschillende rolletjes inpakpapier anders weten ze al snel waar de cadeautjes vandaan komen als ze allemaal hetzelfde zijn.
Ik ben al aardig tevreden, nog een paar kleine dingetjes kopen en dan ben ik eens een keer op tijd klaar. Eigenlijk is de voorpret ook al zo leuk. Nu nog de gedichten en het feest kan beginnen over twee weken. Nog 10 nachtjes slapen…….
P.s. voor Yenthe had ik een spinner met OZOSNEL gehaakt, ze vond het zo leuk……..

4 gedachten over “De voorpret is begonnen

  1. Maar dat is toch het leukste deel, op onze leeftijd heb je meestal wel alles dat je graag wilt hebben en maakt een cadeautje krijgen niet zo heel veel indruk meer.
    Ik ben ook al zo goed al klaar met inkopen, ook voor de verjaardag van Levi die ook in december valt. hebben is maar hebben, nu de surprise nog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s