Ff uitpuffen…..

Heb ongeveer vierkante ogen want heb praktisch 2 dagen achter de computer gezeten.
Maandagmiddag kreeg ik al wat last van mijn maag en dinsdag was het nog steeds niet over, voelde me verder niet echt ziek maar wel veel naar de wc en een opgeblazen gevoel. Dinsdagochtend opnieuw dus mijn oppasmiddag maar afgebeld, gelukkig werkte mijn zoon thuis en kon hij het invullen zo. Maar je denkt toch meteen het zal toch geen corona maar toch had verder helemaal geen klachten. Maandagmiddag was ik toch nog tussen de buien door gaan fietsen om ergens iets op te halen dat ik afgesproken had en nog doorgefietst voor een kerstboompje die nu al gezellig staat te stralen in mijn kamer.
Dinsdagmiddag voelde in me al een stuk beter. Het was ook bar slecht weer dus naar buiten gaan was toch geen optie. Heb me gegooid op mijn laatste fotoalbums van mijn ex en mezelf om die in te scannen. Daar ben ik nu klaar mee dan heeft hij ook een digitale versie er van. Die waren allemaal bij mij gebleven maar hij vindt het ook wel leuk om die te hebben. Afijn wel leuk om te doen. Maar ook het boekje voor de HBV lag nog voor me klaar om te corrigeren en te verbeteren. Dat heb ik ook nog ’s avonds zitten doen.
Vanmorgen voelde ik me weer prima, had om half 11 een afspraak voor een interview ook voor het boekje met een consulent sociaal beheer. Netjes op afstand gebleven allebei maar wat een interessant interview zeg, zo leuk om weer te doen.
Dat moest ik nog uitwerken en vanavond krijg ik opeens een mailtje voor het boekje met een heel andere indeling. Tja daar kan ik dan echt niks meer mee hoor. Weer dingen allemaal veranderd, zo kan ik niet werken. Heb de oude vorm waar ik praktisch klaar mee was bijgewerkt met de wijzigingen en daar doen ze het maar mee.

Volgende keer moet dat echt met meer overleg en vroeger beginnen. Ben niet te beroerd om er een paar avonden aan te werken maar niet zo. Nou ja ik vind het wel weer mooi geworden. En volgens mij kan het zo naar de drukkerij.
Vandaag was het weer zo’n regendag, al twee dagen niet gefietst pff ik mis het gewoon, hoop morgen weer een zonnetje te zien tussen de buien door dat ik even wat boodschappen kan gaan doen.

8 gedachten over “Ff uitpuffen…..

  1. Er heerst ook een buikvirusje, en onze weerstand is een beetje ondermijnt dus loop je dat makkelijk op. Ik had er vorige week ook last van, dacht aanvankelijk dat het m’n heerlijke vers gemaakte erwtensoep was tot dat ik twee dames e over hoorde praten dat het heerst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s