Weer op de pedalen

Hoewel mijn klachten gisteren al vrijwel helemaal weer over waren, kijk alleen nog even uit met mijn eten wilde ik het opeens toch zeker weten dat het geen corona was en ik ging een testje doen. Had er al heel lang een paar in huis. Nog nooit gedaan, mijn eerste keer en ik dacht dat verknal ik helemaal maar nee hoor het lukte en na een minuut of wat zag ik een streepje dat wil zeggen dat ik geen corona heb. Voelde even aan alsof ik weer een zwangerschapstest moest doen, alleen hoopte ik nu op een negatieve uitslag, zo grappig. En ik moet zeggen ik was zo opgelucht, onzekerheid en mezelf weer afvragen zou het misschien toch? Hoewel ik geen corona klachten had zoals hoesten, niezen, koorts, niks van dat alles.
Nog een grappige anekdote die mijn zoon van de week vertelde. Ze hebben hun dochter geleerd hoesten en proesten in je ellenboog en probeer uit de buurt te blijven van kinderen een beetje die hoesten en proesten (best jammer dat ze dat die jonge kinderen al aan moeten leren eigenlijk maar ja dat is deze tijd). Maar goed er was een meisje dat zat te hoesten en die deed haar hand niet voor haar mond of zo. Toen vertelde zij thuis heb ik mijn hand maar voor haar mond gehouden. Tja dat was natuurlijk niet helemaal de bedoeling maar zo gaat het wel met kinderen natuurlijk. Dat kan je niet voorkomen. Had die test pas om half 12 gedaan nadat ik klaar was met dat boekje.

Wist dat ik daarna toch niet kon slapen en keek nog naar een mooie film tot 2 uur. Zo heerlijk relaxed en ik sliep daarna als een zonnetje zonder wekker te zetten.
Vanmorgen kwam de post en een brief met de uitslag van het Poeponderzoek zeg maar, altijd een gedoe. De envelop had me al een week aan liggen kijken op tafel voordat ik actie ging ondernemen. Vind het allemaal ook zo’n gedoe maar ook prima natuurlijk dat ze die onderzoeken doen. En ook dit was gelukkig in orde allemaal.
Nou het weer nog meezitten en vanmiddag zag ik een zonnetje en lekker weer eens op de pedalen. Wat boodschappen inslaan, dat was hard nodig. Terug was de pret al weer over en regende het weer, gelukkig niet hard.

Het is echt halen en brengen. Alles weer opruimen en het zonnetje scheen opnieuw. Dacht zal ik nog even de fiets voor Wim die morgen weer komt wegbrengen, dat is zo’n 10 km fietsen en dan met de bus ga ik terug naar huis. Blij het toch nog even gedaan te hebben. Vanavond nog wat gedichten maken voor Sinterklaas, heb er helemaal zin in zaterdag gaan we het vieren.
P.s. Tijdens de natte moesson nog even een kerstelfje gehaakt, zo grappig om te doen.

8 gedachten over “Weer op de pedalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s