Prachtig nieuws………

Een kort blogje want hiervoor heb ik niet veel woorden nodig.
Als alles goed mag gaan word ik voor de tweede keer OMA begin juni.

Wist het al een aantal weken en het was zo lastig om me niet te verspreken maar heb het goed volgehouden.
En ik ben er zo blij blij blij blij (niet te veel want dan wordt het nog een lang blogje) maar ik ben er gewoon heel erg blij mee.
En bijzonder nog wel dat de baby precies op de geboortedatum van mijn vader wordt verwacht al weet ik dat ze maar zelden op de uitgerekende datum geboren worden.

22 gedachten over “Prachtig nieuws………

  1. Beste Anneke, We hebben elkaar ontmoet in Galarie Klara twee jaar geleden. Ik lees vaak jouw blog. Mijn vrouw, Els, houdt een expositie van haar paintings in Galerie Klara tot midden januari. Mischien heb je zin om een bezoekje te doen. Els doet schilderen als hobby. Ken je een kunst journalist die recentie en feedback kan geven. Ook is het een hobby, een feedback is altijd interessant om te lezen. Ben je nog van plan om jouw fotografisch en schrijf werk te exposeren? Ik heb gehoord dat de expositie zaal is beschikbaar tot juni. Vriendelijk groet, Solomon Cohen

    1. Beste Solomon Wat leuk dit berichtje van je te lezen. Ik ga het zeker in mijn agenda zetten om een keer langs te komen, is de tentoonstelling nu al open? . Zal even nadenken of ik nog iemand ken die hier iets meer kan. Groeten ook aan Els.

  2. O wat een prachtig nieuws, wat leuke dat je dat allemaal nóg een keer gegund is. En in zo’n mooie tijd , het voorjaar. Geniet er maar van, je kunt er deze keer vast wat meer ontspannen naar uitkijken.

        1. Dat is inderdaad grappig dat je daar aan dacht. Ja ben er echt heel blij mee. Had ik de eerste keer best veel angst dat voel ik nu helemaal niet. Misschien wel wat spannend als het weer zover is maar dat hoort er bij toch…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s