We mogen weer………

Vanmiddag had ik iets nodig bij het Kruidvat en koos een filiaal in een naburige gemeente meteen een mooi rondje fietsen hoewel het met dit grijze en grauwe weer geen feestje is om te doen. Toch wil ik iedere dag een eind fietsen of lopen en als ik eenmaal onderweg ben valt het allemaal ook wel weer mee. Sterker nog vandaag ging ik nog een extra eindje lopen.
Ik deed mijn inkopen en tegenover het Kruidvat zit de Hema, mijn Hema waar ik vaak een bakje deed of een broodje ging eten. Je kan er wel bestellen en afhalen en daar is de winkel op ingericht. Ik zag dat je er ook koffie to go kon kopen, dat heb ik vandaag niet gedaan alleen even er aan gesnoven 😉
Nou ik maak er wel een grapje over maar toch ik mis het best wel om even wat te winkelen, er uit te gaan, even te snuffelen in een kringloopwinkel. Of een bakje koffie of thee onderweg drinken. En zeker met van die grijze dagen lijken alle dagen wel heel erg op elkaar, saai en kleurloos. Vanmorgen ben ik wel bij mijn zus een bakje wezen doen, zij houdt zich ook nog even gedeisd, dinsdag moet ze aan haar tweede oog geopereerd worden en ze wil zo weinig mogelijk risico lopen dat dit niet door zou gaan. En gelijk heeft ze. Dus ga ik zo nu en dan maar even bij haar een bakje doen, ook voor mezelf en voor haar om even een ander praatje te hebben weer. Maar morgen mogen we weer, mogen we weer wat gaan winkelen, niet dat ik wat nodig heb, alleen wel behang voor mijn opknapkamertje daar wil ik nog wel naar gaan kijken. Morgen nog niet hoor, dan zal het best onwijs druk worden in de winkels en ik ga het niet opzoeken. Maar volgende week op een rustige dag weer eens naar een kringloopwinkel lijkt me wel weer leuk hoor even wat snuffelen, soms opeens een leuk gesprek met iemand want dat is eigenlijk nog wat in het meeste mis. Gewoon een praatje onderweg…….. Ook op een grijze dag is er nog wel wat kleur te vinden zoals deze fazant man ….. hoewel die ook weer niets bijzonders te melden had 😉

21 gedachten over “We mogen weer………

 1. De kringloopwinkel mis ik ook, juist omdat je niet weet wat je gaat kopen blijft het leuk maken toch?

  Lunchen mis ik ook maar dat zal nog even moeten wachten

         1. Klopt, Anne zat echt in een flinke dip. Gelukkig heeft haar lief haar gemotiveerd en geholpen. Hij moedigde haar aan om nu maar meteen een goede behandelstoel te kopen ( ze is begonnen met een 2de hands) waar ze voor aan het sparen was.
          Gelukkig draait hij juist goed in deze tijd dus kan en wil haar het deel dat ze nu even niet had voor schieten.

          1. Kan me dat best voorstellen hoor dan heb je wat opgebouwd en zie je het zo voor je ogen achteruit gaan en moet je maar hopen dat mensen weer terug komen. Gelukkig draait het nu weer goed en kan ze het hopelijk gauw vergeten.

          2. Ja precies, heel fijn dat ze uit haar dip getrokken is. Ga binnenkort de nieuwe stoel uitproberen, zodra de ergste drukte voorbij is.

 2. Ik was gisteren even in de HEMA, drukte viel erg mee. Ik mis dat bakje ook, dat deed ik daar ook graag. Of bij de bieb, maar daar kan het ook nog niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s