Een positief blogje……

In deze coronatijd heeft het woord positief niet altijd een positieve betekenis zal ik maar zeggen en ook bij ons in de familie heeft het virus toegeslagen. De kleine Pretty is positief getest hoorde ik vanmiddag. Ze heeft er helemaal geen last van maar het heeft wel gevolgen voor het gezinnetje dat toch in quarantaine zal moeten als waren papa en mama niet positief getest (nog) . En voor mij geen oppasdienst deze week. Best spannend want mijn schoondochter is natuurlijk zwanger. Ze zijn beide wel geboosterd al een aantal weken geleden gelukkig.
Pretty was de afgelopen week voor het eerst gaan proefdraaien op de basisschool en ze vond het heel erg leuk. Toen kregen ze het bericht dat de juffrouw positief was getest. Vandaar dat ze die test deden bij Pretty. Helaas zij ook en ook begrijpelijk een nieuwe leerling krijgt altijd extra aandacht, kreeg van mijn zoon ook een foto dat ze aan het handje van de juffrouw naar binnen ging. Afijn zo is het gekomen denk ik zomaar.
Deze week zou ze afscheid nemen op de peuterschool en nog een paar keer proef gaan draaien, dat kan niet doorgaan. En dat is best jammer natuurlijk.
Ze komt nu ook echt op een leeftijd dat ze dingen zoals verjaardagen bewust mee gaat maken.

Want ja aanstaande zondag is ze ook nog jarig, weer geen groot feest maar wel gevierd voor de opa’s en oma’s ook niet allemaal tegelijk maar dat is wel jammer maar prima, het is nou eenmaal niet anders. En voor de vrienden en verdere familie een drive throught net als vorig jaar.
Nu maar hopen en duimen dus dat ze tegen die tijd weer negatief test om toch nog een positieve verjaardag te kunnen hebben.

13 gedachten over “Een positief blogje……

  1. In ons gezin ook, na 2 jaar doorgeworsteld, nu met de kerst Middelste en zijn vriendin én oma besmet geweest. Ook onze kleine Prins, inmiddels 5, moet volgende week thuis blijven omwille van besmette kleutertjes…

  2. De scholen zij broeinesten ja, wel heel vervelend zeker i.v.m. je zwangere schoondochter. Ondanks de boosterprik komt het toch wel voor dat ze het krijgen. Maar met een kindje in huis is het bijna niet te ontlopen. Het beste dan maar, ik hoop dat het allemaal mee valt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s