Altijd dat laatste schroefje

Vanmorgen weer verder gegaan met mijn missie om dat kleine kamertje op te knappen. Het is nog best een klus om te doen maar ik krijg er ook weer steeds meer lol in al zullen mijn spieren daar heel anders over denken. Met al dat schrapen bijna stukje bij stukje van dat behang in bochten en boven mijn hoofd krijgen ze het flink voor hun kiezen.
Het spaart wel weer een sportschool uit. Had ook nog steeds een lampje nodig voor in het toilet. Had al een paar keer bij de kringloop gekeken maar zag niet echt iets wat ik ook leuk vond. Gisteren zag ik dat iemand op de weggeefhoek een lampje aanbood, eigenlijk twee lampen maar die ene zou ik niet zoveel aan hebben maar dacht, dat komt wel goed die gaat dan wel verder weer naar een ander, kringloop of ook op de weggeefhoek. Afijn ik reageerde en kon hem ophalen, had vanmorgen afgesproken dat ik even langs zou fietsen. Opeens krijg ik een berichtje, ik wil die lampen wel even komen brengen vanmorgen. Wat een luxe toch en ik heb gewoon ja gezegd. Inderdaad de grote lamp schuif ik weer door maar die kleine is wel leuk. Even nog een kleurtje geven en dan kan ie opgehangen worden. Maar eerst het kamertje verder doen. Weer een flink stuk gedaan vandaag en ik moest ook mijn horraam weghalen. En ik weet niet wat dat is hoor maar wist nog hoe ik het ooit er op gezet had. Twee glijders en daarboven het mechanisme dat vastzat met twee inbusboutjes. Afijn die inbusboutjes waren geen probleem maar echt die kleine schroefjes, de eerste gingen goed maar de laatste twee echt die kreeg ik er met geen mogelijkheid uit. En dan is het bij mij ook buigen of barsten, gewoon er dan maar uittrekken en kijken wat er gebeurt. En het viel mee ze kwamen er netjes uitzetten zonder de glijders te beschadigen. Pff een mazzeltje, wat is dat toch altijd met die laatste schroefjes of boutjes dat het dan opeens mis gaat. Heb dat zo vaak.
Had zo nog wel een tijdje door willen gaan zat helemaal in de flow maar moest ook nog wat boodschappen doen want morgen komt Wim ook weer. Dus volgende week ga ik weer verder. Gelukkig is Pretty weer negatief getest en ook de ouders testen zich regelmatig en zijn nog steeds negatief. Ze heeft er ook eigenlijk geen last van gehad, alleen dat ze niet naar school of ergens anders heen mocht. Dan kan ze toch het weekend haar verjaardag vieren en daar heb ik helemaal zin in. Heb een leuk cadeautje voor haar gekocht, altijd als ik oppas wil ze foto’s maken.

Mijn camera met zware lens is veel te zwaar voor haar maar pas had ik een reserve cameraatje bij me en ze bleef maar foto’s nemen zo grappig. Dus ik heb voor haar een echte camera gekocht, wel een kindercamera natuurlijk maar je kan er echte foto’s mee maken. Er zitten zelfs twee lenzen in ook een om selfies te maken. Zo leuk en filmpjes kan je er mee maken, er zit een MP3 speler in, spelletjes en een programma om gekke effecten op de foto’s te maken. Kunnen we samen op fotojacht, harstikke leuk toch om te doen. Denk dat ze er best blij mee zal zijn. Vanmiddag nog even zitten facetimen wat is dat toch ook leuk tegenwoordig die dingen en was blij haar weer even vrolijk en blij te zien en lekker kletsen.

19 gedachten over “Altijd dat laatste schroefje

  1. Wat leuk dezelfde hobby als Oma 📸 Dat worden hele leuke kiekjes los van en met elkaar 😊 Ja die schroefjes is inderdaad een dingetje. Laatst had ik iets leuks gekregen dat op batterijen werkt, bleek het dekseltje met microschroefjes vast te zitten, had ik het eindelijk los, zaten er (ook zoiets) knopjes in die had ik nog nooit gezien, dus kon het nog niet verwisselen.

    1. Ja zoiets heb ik ooit ook eens gehad. Nu heb ik nogal wat gereedschap maar vervelend is het wel. Ook soms stekkers waar twee soorten schroefjes inzitten, ik snap dat niet helemaal.

    1. Ja ze vond het echt heel leuk hoor, ze zei tegen mijn zoon dat heeft oma goed uitgezocht zeg…. dat is toch leuk. Ik kijk er naar uit dat corona toestanden over zijn en we weer kunnen.

    1. Dank je, ik merk wel dat het wel wat langzamer gaat dan vroeger. Stop nu b.v na een uur of 3 werken, vroeger zou ik gewoon doorgaan. Maar dit bevalt me ook wel. Blijf het leuk vind om te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s