Laat oma thuis neem anna mee

Ik speel met verschillende mensen wordfeut en daarbij kan je bij je profiel ook een foto zetten als je dat wilt.
Een aantal spelers ken ik persoonlijk maar toen ik begon ben ik ook via een site waar ik toen nog wel eens op zat Max Meeting Point (wat een tijd geleden zeg) lid geworden van een wordfeut clubje en daarvan speel ik ook nog steeds met een aantal mensen.
Een van hen zet regelmatig een nieuwe foto op zijn profiel. Ik kijk niet altijd maar ik zag nu dat het een tekst was en ik werd wel nieuwsgierig wat er zo te lezen was dus ik maakte er even een print screen van op mijn telefoon en ging hem lezen.
En ik vond het eigenlijk wel mooi gevonden. De zin luidde: Laat Oma thuis, gebruik LSD, neem Anna mee, smeer Nivea en wees een Oen.
Daar onder stonden dus de uitleg er van op de foto te zien, dat scheelt weer overtikken. Zou wel mooi zijn als veel mensen deze regels eens goed ik acht zouden nemen toch? Hoewel heel eerlijk ook ik smeer wel eens Nivea, hou er wel van om LSD te gebruiken en ben regelmatig een Oen, Anna neem ik altijd mee dat is tenslotte mijn geboortenaam.

14 gedachten over “Laat oma thuis neem anna mee

 1. Mijn eerste naam is Antje ook een beetje Anna.
  Sinds 3 maanden speel ik wordfeut met ene Lois, zij nodigde mij uit. Negen van de 10 keer win ik, verliezen zou me ook niet uitmaken ik speel om het spelen maar zo vaak verliezen zou ik ook niet leuk vinden. Verschil is dat zij vaak 2-3 letter woorden maakt ook in het begin als je nog alle kanten op kan.
  Ik heb al eens een chatbericht geschreven eerst om wel te rusten te zeggen of als ik dag weg was want ze reageert vrijwel altijd binnen 10 min, dan lijkt me het ook prettig als je weet dat de tegenstanders er tijdje niet is. En prettige feestdagen wensen deed ik ook. Krijg noit antwoord. Nu begrijp ik uit een FB groep dat er veel mensen niet willen chatten ook prima natuurlijk maar dat kan je ook even laten weten.
  Soms denk ik wel eens dat ik tegen een computer speel

  1. O dat is ook niet leuk. Ik speel wel met mensen waar ik ook niet altijd mee chat. Zo nu en dan wel als er een leuk woord is of gefeliciteerd als iemand gewonnen heeft. En idd soms welterusten of zo. En soms opeens een gesprekje gebeurt ook wel. Zo blijft het voor mij leuk. En idd als ik op vakantie ga zeg ik het altijd dat het misschien niet helemaal kan lukken. En ja ook prettige feestdagen en de beste wensen en als ik het weet verjaardagen. Dat maakt het wel leuk. Maar ga ook niet heel de dag of als ik speel chatten. Speel ook niet op vaste tijden.

 2. Speel ook wordfeud . Al een paar jaar en de laatste jaren eigenlijk maar met een vast persoon. Nodig weleens random mensen uit, maar dat loopt eigenlijk nooit op een vaste medespeler uit. Soms krijg ik mannen die denken dat je er als vrouw zit om met mannen over dubelzinnige dingen te chatten en als je daar dan niet op ingaat je er met een belediging weer vanaf te gooien en soms zijn het mensen die na een woord al afhaken of na een spelletje. Mijn medespeler wint ook best wel vaak , maar ik zit daar niet zo mee, ben een talengek en vind het leuk om met woorden bezig te zijn en soms komt er woord voorbij waarvan ik de betekenis niet ken , die zoek ik dan op en ben dan weer wat wijzer geworden.

  1. Jij speelt net als ik, ja die mannen heb ik ook er tussen gehad hoor maar heb nu wel een aantal leuke spelers al zijn er wel een aantal waar ik altijd van win en eerlijk gezegd ook wel laat winnen anders denk ik dat ze het ook op gaan geven. Maar heb ook een paar er bij en wij zijn echt aan elkaar gewaagd. Ik chat niet alle keren maar wel gefeliciteerd en als reageren als het een mooi woord is of zo. En soms opeens hebben we wel een praatje zo blijft het voor mij ook leuk. De helft ken ik persoonlijk de rest komen van een club waar ik destijds lid van was.

  1. Ja scrabbel vind ik ook leuk hoor maar dan moet je wel altijd iemand hebben om het mee te doen en online zijn er altijd wel mensen die het graag spelen en dat is ook wel leuk vind ik tenminste.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s