sorry Corrie

Vandaag raasde Corrie over ons land, geen weer om op de fiets te stappen ik ken mijn beperkingen en heb geen zin om ergens in de sloot of erger te belanden. Bovendien had ik het weekend 65 km gefietst dus dan mag ik wel een dagje zonder. (liever niet)
Het kwam ook goed uit want ik had nog een verfklusje te doen en dat ben ik gaan doen vanmorgen. Eerst moest ik nog een plintje maken. Bij het maken van een kast destijds was die daar mijn exgenoot verwijderd en nu daar geen kast meer voor komt te staan wilde ik dat toch wel netjes in orde hebben. Even een stukje van het stukje plint dat er nog zag afhakken want dat was schuin afgewerkt en dat lukte wonderwel goed. Hier en daar nog wat afgeplakt en kitten, toen kon ik aan de slag.
En wat knapt dat er toch altijd weer van op. Alle plintjes gedaan en twee deuren, een alleen de binnen kant en een aan twee kanten, de kozijnen en ook daar alle plintjes van het dakkapel die daar zit. Afijn best een paar uurtjes in de weer geweest maar ook wel leuk om te doen hoor. Lekker muziekje er bij kopje thee en een bammetje tussendoor. Niks mis mee op zo’n stormachtige dag. Kreeg meteen al zin toen het klaar was om te gaan behangen maar eerst moet het natuurlijk goed drogen en uitharden.

Vanmorgen waren de vuilniscontainers al vroeg geleegd en die hoorde ik toen ik nog op bed lag al ongeveer langskomen zeg maar. Snel opgegaan en naar buiten om te zorgen dat ie niet ergens midden op de straat terecht zou komen.
Tussen mijn huis en het huis van de buren is een pad zeg maar en dat is echt letterlijk een tochtgat, daar gaat het altijd heel erg te keer. En precies daar in het verlengde daarvan staat mijn kasje. En ja hoor, die was weer omver gewaaid. Heel toevallig had ik vorige week de potten die nog op de planken stonden er af gehaald zodat ik hoop dat de schade beperkt blijft. Ben nog niet echt poolshoogte gaan nemen. Ook wat tuinmeubilair en mijn vogelhuisje hadden opeens een ander plekkie gekregen. Net gevuld met zaadjes die nu allemaal in de tuin liggen. Hoop dat de vogeltjes het gauw op komen eten anders heb ik straks heel wat onkruidjes er bij. 😉 Ach ja als het daar bij blijft valt het gelukkig allemaal nogal mee. Sorry Corrie…… ja Corrie kon er ook niks aan doen toch, zij was de eerste weervrouw en dan geëerd worden met zo’n storm, weet niet of je daar nu blij mee moet zijn.

5 gedachten over “sorry Corrie

  1. Wat vervelend , ik hoop dat het kasje niet al te veel schade heeft, zo te zien zijn alle ruitjes nog heel, ligt er alleen een heel paneeltje uit. Nou ja, je hoeft je weer niet te vervelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s