Een goed gevoel…..

Vandaag had ik voor het eerst sinds maanden weer afgesproken met mijn zus, we hadden nog wel geappt en gebeld met elkaar de afgelopen maanden. Het contact was er dus nog wel gelukkig, dat zou ik ook niet graag hebben willen missen. Maar het is toch anders dan bij elkaar zijn.
Ik vroeg waar we af zouden spreken en ze zei, gewoon bij mij zoals we meestal afspraken.
Prima natuurlijk al wist ik niet precies wat ik er van moest verwachten.
Kwam er binnen en daar zat mijn zwager waar ik destijds ruzie mee had gehad. Hij zei zoals ie altijd voorheen tegen me zei, hallo schone zus en eigenlijk meteen was het ijs al gebroken.
Ik zei kunnen we het even uitpraten en dat hebben we gedaan, heel kort want eigenlijk vonden we zelf ook wel dat het niet de moeite waard was om daar zo lang boos nog over te blijven.
Daar was ik het helemaal mee eens en hij gaf me een knuffel en we zeiden “zand erover en vergeten maar”.

Was best opgelucht hoor want het wordt toch lastig als ik altijd met mijn zus ergens anders af zou moeten spreken. Dit is gewoon veel fijner. Nog even zitten kletsen over hoe het met hem ging. Hij gaat nog steeds vooruit gelukkig.
Daarna weer ouderwets met mijn zus wat gaan winkelen, bakje gedaan, broodje gegeten wat heerlijk dat het weer kon allemaal. Even lekker bij gekletst en met een heel fijn gevoel fietste ik daarna weer naar huis…….

18 gedachten over “Een goed gevoel…..

 1. Prima, Anneke. Blij voor jullie dat het opgelost is.
  Hoe zit dat met de “dame” die zo nodig moest doorvertellen? Is ze nog in beeld? Enne, o ja: je vintage kamer vond ik geweldig.

  1. Dank je voor de kamer, ben er ook blij mee. Ik weet niet of ze nog in beeld bij mijn zus is ik vind het prima eigenlijk heb geen zin om er verder achter aan te gaan. Ben al blij dat het weer tussen ons goed is. Heb in een mail wel aan mijn zus verteld hoe ik over zo iemand denkt.

 2. Paar weken geleden ook gedoe met mijn zus gehad. Volgens haar wilde ik niet luisteren over de weg die we namen, ik nam gewoon de weg die ik kende, misschien kan het ook anders maar aan het einde vd dag was ik moe en ga ik liever bekende weg.
  En later deed ik ook iets anders en vergeleek ze me met onze moeder en natuurlijk niet de allerliefste karaktertrekken van haar. Tja ben nogal een dochter van mijn moeder, lijk in vele opzichten op haar. En dan kan dat wel eens verkeerd vallen.
  We hebben even telefoon pauze ingelast en het laten bezinken, dan komt het wel weer goed. we zijn niet zo van de oude koeien

  1. Gelukkig maar ik ben er altijd trots op als iemand zegt dat ik op mijn moeder lijkt die inderdaad ook wel lekker eigenwijs kon zijn. Dat kon ik juist zo in haar waarderen. We zijn ook allebei steenbokken haha….

 3. Heel blij voor je Anneke!
  Met mijn jongste zus is het echt voorbij. Ik stop er geen energie meer in. Het was knokken voor iets wat nooit meer terugkomt. Te lang en te veel gedaan. Als ik haar tegenkom ergens zal ik haar groeten, maar dat is het dan wel.

  1. Dat heb ik ook met mijn oudste zus hoor. Maar met mijn jongste zusje zou ik dat echt heel erg gevonden hebben en ben ik blij dat het weer goed is met haar man. Met haar belde en appte ik nog wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s