Jaarlijkse BBQ…..

Vandaag had ik weer de jaarlijkse BBQ met mijn ex collegaatje, de enige waar ik nog contact mee heb en waar ik vanaf het begin goed mee op kon schieten.
Zoals ze zei vandaag, het lijkt altijd weer of we elkaar gisteren pas gesproken hebben en zo voelt het ook wel aan.
Nu was het niet zo heel lang geleden want een paar maanden geleden had ik nog met haar afgesproken in Gouda te gaan lunchen waar zij dus woont.
Kort na onze ontslagen vanwege de reorganisatie van ons bedrijf, zij mocht nog wat langer blijven dan ik, hadden we afgesproken contact met elkaar te houden en dat is nog steeds zo leuk.
Met corona was het allemaal wat lastiger hoewel we toen ook wel geBBQt hebben maar daar bleef het bij.
Daarvoor ging ik in de wintermaanden naar haar toe of naar haar thuis of we spraken ergens af in de stad.
Vandaag hadden we dus weer prachtig weer en zaten we heerlijk in de schaduw samen te eten en natuurlijk nog veel meer te kletsen.
Ik bewonder haar echt wel hoor zoals ze in het leven staat niet altijd makkelijk geweest maar nu zo’n leuke baan heeft gevonden. Zelf weer een opleiding deed tot klasse assistente en nu werkt op een school voor doven en slechthorende kinderen. Zij zelf als slechthorende is daar helemaal op haar plaats. En dat vind ik zo super leuk voor haar.
Zo zeiden we ook als we achteraf kijken hebben we eigenlijk beide, hoewel we het niet leuk vonden ( en dat is een understatement) dat we werden ontslagen heeft het ons beide dingen gebracht die we anders nooit hadden kunnen doen en bereiken. Zodat achteraf bekeken het ook goed is geweest.
En terwijl we daar zaten te eten zag ik voor de 3e keer dit jaar een kolibrievlinder in mijn tuin en voor de 3e keer geen camera in de buurt maar alleen nog wel mijn telefoon, slechte foto’s maar bewijs geleverd. Wat zijn dat toch mooie vlinders zeg…….hoop dat ie nog een keer komt als ik wel mijn camera paraat heb.

10 gedachten over “Jaarlijkse BBQ…..

  1. Lekker weer bijgepraat! Elk jaar weer gezellig hè.
    Ik wist niet dat dit een kolibrievlinder was (ik heb alleen verstand van regenboogvlinders natuurlijk 🙈😂). Het is een bijzonder diertje maar ik zal wel een van de weinigen zijn, ik vind het een eng beestje om te zien… 😬

  2. Ja, ik volgde vroeger haar blog en volg haar nu nog op instagram. Echt een doorzetter. Maar dat is wel leuk he, zo eens met een oud collega terug kijken op wat je samen beleefd heb. Een van mijn vriendinnen is ook een oud collega van me, dus ik weet er alles van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s