Geen goede start mannen……..

Vanmorgen werd ik om een uur of 8 bijna letterlijk mijn bed uitgeschud, beetje overdreven natuurlijk maar wij hebben geen onderheide huizen en dan trilt mijn bed echt letterlijk.
Maar opgegaan, met zoveel lawaai kan ik toch niet meer slapen.
Gelukkig is het wat minder warm al hangt het nog wel binnen, ga even eerst alle ramen open zetten tegenover elkaar.
Ik zie voor mijn huis nog een auto staan en denk welke goochemerd is vergeten zijn of haar auto weg te halen.
En ja dat dachten die mannen die daar aan het werk waren ook. Ze kregen behoorlijk wat oponthoud zo omdat ze overal aan moesten bellen om te vragen van wie die auto was.
Ook bij mij kwamen ze het vragen en ik wist het echt niet, het gekke was dat gewoon niemand in de straat wist van wie die auto nou eigenlijk was. Het enige dat ik wist is dat hij er al een aantal dagen staat. Maar eigenlijk let ik nooit zo op auto’s en van wie die zijn, alleen doordat hij niet weggehaald werd viel het wel op.


Op het laatst werd de politie gebeld, die kwam maar de auto is heel de dag verder blijven staan, heb ook geen idee of ze het nu al weten. Het zou gewoon een auto van iemand kunnen zijn in de straat die op vakantie is of zo. Die brief dat ze gingen beginnen kwam vorige week. Maar goed dat is ook gissen van mijn kant maar.
De mannen gaan wel verder maar het is lastig voor hen omdat ze veel voorzichtiger moeten werken zodat er niets naast de kar, dus op die auto valt. Nou stoffig werd ie wel.
Een aantal huizen verderop zijn ze ook druk aan het werk met een nieuwe uitbouw er aan bouwen en laat nu precies ook vanmorgen een betonwagen komen die daar precies op de kruising waar hun langs moeten met die grote karren en tractoren gaat staan om zijn beton met een grote slang of buizen achter het huis te brengen. Weer stagneert het werk omdat ze er niet langs kunnen.

Nou ja op zich is het ook wel weer heel leuk allemaal, buren die met elkaar staan te praten, heel aardige mannen die het overal gaan vragen. Reuring genoeg, ook genoeg te zien.

Ik woon precies op het hoekje en iedereen in de straat heeft zijn auto op het industrieterrein geparkeerd en moeten lopend naar hun huizen. Het is dus een drukte van belang met langslopende mensen. Sommige met een steekwagentje voor hun boodschappen. Zo grappig, toch wel handig op dit moment om alleen een fiets te hebben. Ze hebben rubberen matten gelegd zodat ik makkelijk met mijn fiets weg kan.
Wel te hopen voor die mannen dat die auto morgen weg is want anders wordt het wel heel lastig om verder te gaan met hun werk. Deze dag heeft ze al heel wat werkuren gekost.

10 gedachten over “Geen goede start mannen……..

 1. Inderdaad wel het meest waarschijnlijke dat de mensen al met vakantie waren toen de brief kwam. Maar dom dat er dan niemand de post opvangt want dat soort brieven zijn altijd “aan de bewoner” gericht en kun je dus beter even open maken als je voor de post zorgt.

  1. Het was een open brief zonder envelop maar dan moet er wel iemand zijn die de post opraapt. Maar ze waren idd op vakantie maar via via toch er voor gezorgd dat die auto weggehaald werd.

   1. Ja dat moet je altijd doen, al gaat er veel dititaal tegenwoordig, er kunnen ook rouwkaarten komen en dat wil je toch ook liever weten als je op vakantie bent zodat je kunt beslissen of je contact wilt opnemen of niet, .

 2. In de vorige plaats waar ik woonde werd in een soortgelijke situatie een garage gebeld die de auto op een aanhanger zette en ergens anders parkeerde.
  De rekening werd in een plastic zakje op de voorruit geplakt.

  1. Ja denk dat ze dat niet mochten doen die mensen waren op vakantie en wisten het ook niet dat ze daar gingen werken. Maar hij was op tijd weer weg althans ze hebben het werk gewoon wat aangepast.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s