Een lullig verhaal……..

LET OP BLOGJE ALLEEN VOOR 16 + hoewel……..tegenwoordig misschien zelfs jonger nog wel. vooruit dan maar met voorlichting kan je niet vroeg genoeg beginnen toch.

Afgelopen week stond ik bij de kassa van een supermarkt te wachten, voor mij stond een mevrouw met twee kinderen, een dochter in de leeftijd van ik schat zo’n jaar of 16 en een wat jongere jongen.
Het duurt allemaal nog al even en wat doet een mens dan, even wat rondkijken, zo ook deze mevrouw en haar oog valt op een pakje condooms. Nou is dat natuurlijk niet zo bijzonder maar dit doosje condooms had een Delfstblauwe verpakking. Voor toeristen of zo?? Geen idee.
De mevrouw stoot haar dochter aan en wijst er op en samen staan ze echt zo grappig te giebelen er over.

En mijn gedachten gingen meteen wel verder, niets menselijks is mij vreemd, en ik dacht zouden die condooms zelf ook in die stijl zijn.
Nu ben ik al heel heel heel veel jaren niet meer bezig met condooms maar ik werd toch nieuwsgierig en ging even zitten zoeken op internet. Er ging een wereld voor me open zeg….. maar nee hoor het is alleen de verpakking. Al zie ik wel condooms met verschillende kleurtjes en maten maar verder niet echt bedrukt met delfsblauwe tegeltjes.
Geloof dat ik ook spontaan een een ongelooflijke lachbui uit zou barsten als een man dat zou presenteren……. dan sta je toch echt letterlijk en figuurlijk voor Jan met de korte achternaam.
Zie ook dat je zelfs verpakkingen kan bestellen met je eigen foto er op. Of cadeau sturen met een selfie er op. Waarvan dan ?? Daarvoor was Overmars toch ontslagen met zijn dickpic foto.


Smilies op de kop van de condoom en condooms met smaakjes en allerlei uitsteekseltjes. Zag zelfs condooms verpakt als een doos bonbons. Ik zou dat persoonlijk wel een afknapper vinden want als ik toch mag kiezen dan maar liever bonbons.
Goh dat ik dat op mijn oude dag allemaal naar aanleiding van dat giebelen van de dames nog ontdek toch.

13 gedachten over “Een lullig verhaal……..

  1. Tja, verdienmodel hé, ik zou zeggen dat het enige belangrijke is dat ze écht “waterdicht” zijn en misschien nog iets met een maat. Hoewel ik wel eens gelezen meen te hebben dat de mannen”maat” “gebruiksklaar” meestal nauwelijks in afmeting verschilt waar het “in ruste ” aardig wat kan schelen. Maar dat heb ik dus van horen zeggen want ik had in 60 jaar nooit vergelijkingsmateriaal 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s