Verdrietig bericht

Mijn vriendin zit al maanden in de lappenmand, zo vaak al bij de huisarts geweest die het op een gegeven moment ook niet meer wist en haar door stuurde naar een internist.
Ze was gewoon steeds doodmoe, kon weinig of niks meer, hield enorm veel vocht vast en had pijn op verschillende plaatsen.
Vorige week had ze daar een afspraak en moest meteen blijven in het ziekenhuis. Precies op een moment dat ik zelf naar de orthopeed ging en daarna het weekend naar Wim. Zij had ook haar telefoon niet bij zich, ze wilde even helemaal rust hebben zodat ik haar alleen nog maar een kaart kon schrijven en dat had ik dus gedaan. Via haar schoonzusje had ik nog wel contact hoe het ging. Ze was ook blij dat het nu wel goed onderzocht ging worden dat gaf haar wel rust ook. Thuis zat ze ook zichzelf in de weg.
Vandaag hoorde ik van haar schoonzusje dat het vocht dat ze via een drain weggehaald hadden kwaadaardige cellen gevonden hadden.
Ik was er best door aangeslagen, we zijn al zo lang bevriend met elkaar. Vanavond de tijd dat we naast elkaar kwamen wonen en het meteen klikte tot nu aan toe, zo’n 35 jaar lief en leed gedeeld. Donderdag kan ik pas naar haar toe, morgen geeft mijn broer een feestje dan gaat het ook al niet. Vandaag zou ze onderzoeken krijgen kon het ook niet. Nou ja dat is allemaal het minst erge al wil ik wel heel graag naar haar toe. Morgenochtend ga ik maar even naar haar man kijken of ik nog wat kan doen voor hem. Afwachten maar wat ze vinden en wat de vooruitzichten zijn. Heel de dag zit het nog in mijn hoofd. Toen het zonnetje weer opkwam toch maar even wat afleiding gezocht en gaan fietsen en wat paddo’s fotograferen dat zette mijn focus even op wat anders en dat kon ik wel gebruiken.

21 gedachten over “Verdrietig bericht

  1. Klinkt allemaal best wel alarmerend ja, dat is verdrietig voor je, snap ik.
    Lief dat je een oogje op haar man houdt, dat zal je vriendin zéker fijn vinden want daar heeft zij natuurlijk ook haar zorgen over. Hou je haaks en ik hoop dat je snel even op bezoek kunt bij haar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s