Dat rijst de pan uit……

Vandaag een wat rustigere dag ingepland, althans dat was de bedoeling wel. Wat boodschapjes doen, beetje opruimen verder geen plannen. Ik wilde bij de Hema kijken naar nieuwe pannen. Die werden nu verkocht met 40 % korting en als ik straks mijn zonnepanelen krijg dan wil ik met inductie gaan koken. Ik krijg ook nog 10 % extra korting omdat ik daar een verzekering heb. Afijn de moeite waard dus en ik vond het altijd al van die mooie pannen. Alleen jammer maar helaas de pannen waren helemaal uitverkocht. De pannen vlogen de winkel uit vertelde een van de medewerksters daar. Ook via de website zijn ze niet meer te bestellen. Heel jammer natuurlijk maar oké heb geen haast misschien komt er nog wel eens een aanbieding.
Bij het winkelcentrum kom ik onverwacht mijn zus nog tegen en hebben we een tijdje gezellig zitten kletsen op een bankje daar. Ja en als ik dan toch bij de Hema ben eet ik er maar weer eens een keer een broodje. Ik zit wat op mijn telefoon te rommelen en kijk of er nog ergens morgen een box is bij To good to Go. En ik ziet dat er wel vandaag nog een box opgehaald kan worden. Ik denk waarom niet en klik hem aan. Alleen daarvoor moest ik wel vanmiddag dan nog een keer naar een ander dorp fietsen om hem op te halen. Ach waarom ook niet het is prachtig weer. De eerste boodschappen thuis gebracht en ik dacht wat doe ik hier binnen het is prachtig weer ga nog even lekker de natuur in en dat heb ik gedaan. Ben even nog wat paddenstoelen gaan spotten. En ik zie heel veel baby vliegenzwammen zo schattig. Bij een ligt zelfs nog een donsveertje 😂😂.

Na een uurtje verder gefietst en de boodschappen opgehaald. Echt heel mooie dingen weer gekregen voor 4,99 vlees, groentes, aardappelen, broodbeleg, soesjes…….. weer goed gescoord zeg. Wim komt morgen weer en heb hem vast voorbereid dat hij weer To good to go eten krijgt. Helemaal niks mis mee hoor zegt hij, vorige keer hebben we ook heerlijk gegeten.
Zo werd het al met al toch weer een drukke dag, weer meer dan 40 km gefietst maar het was ook zulk heerlijk weer dan is dat geen straf. Iedereen vast een fijn weekend met hopelijk ook nog wat zon en mooi weer.

15 gedachten over “Dat rijst de pan uit……

  1. Inderdaad prima pannen daar. Laat je goed informeren, ik heb wel eens gehoord dat als je op inductie wilt gaan koken je nieuwe pannen beter ook echt kunt bewaren en ze beter niet op gas of een andere elektrische bron gaan gebruiken.

    1. Ik hoorde ook als je een magneet onder je pan houdt en die blijft hangen dan kan je hem gebruiken. Mijn steelpannen en wok zijn vrij nieuw en die zijn inderdaad geschikt daarvoor. Een keer voor die tijd goed oppoetsen dan maar denk ik.

  2. Het was ook hélemaal jouw weertje. Er stappen heel veel mensen over op elektisch koken in welke vorm dan ook dus ja, dan zijn de pannen snel uitverkocht. Ik kook nog gewoon op gas, doe wel zo veel mogelijk aardappels en groente in één pan, dan kan heel vaak prima gelukkig.

            1. Ja hoor vast wel. Maar wil wel deze pannen. De helft kon ik wel bestellen al en de rest zal ik dan misschien het volle pond moeten betalen als ze er weer zijn. Dan is het niet anders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s