Verrassende week….

Wat een leuke week heb ik toch achter de rug. Het begon maandag al dat mijn zoon appte of KD1 een ochtendje mocht komen. Mijn schoondochter moest werken, mijn zoon ook en de juf was ziek. KD2 was bij de andere oma. Natuurlijk zei ik ja, heerlijk toch en ze kwam al op tijd. Zoonlief werkt maar een paar honderd meter bij mij vandaan dus het is nog makkelijk ook zo.
Heel de ochtend gespeeld, had toevallig net zo’n kaart om in te kleuren bij de Lidl mee genomen daar kan je dan een schoentje mee vouwen en daar neerzetten en dan wordt er iets lekkers in gestopt. Had er twee meegenomen ook een voor KD2. Maar oma die kan nog niet kleuren zei KD1, ga jij die maar kleuren zo zaten we lekker samen te kleuren. Samen nog een pluizig konijntje gemaakt. Beetje te moeilijk voor KD1 en soms voor mij ook maar al met al is ie ook wel grappig geworden.
Maar er moest ook vadertje en moedertje gespeeld worden. Met alle aanwezig zijnde middelen werd er voor de baby een bedje gemaakt. Was ik afwisselend grote zus, mama, oma. De rollen wisselden nogal snel zodat ik soms even de draad kwijt van wie ik nou eigenlijk was. Zij vergat het niet hoor……. en wees me er dan meteen op. Je bent toch grote zus. O ja…… afijn. We hebben ons heel erg vermaakt.
Gezellig samen zitten eten en zo in de loop van de middag kwam mijn zoon haar weer ophalen.
Dinsdagmiddag met mijn zus op stap geweest naar een kringloopwinkel waar ze een grote kerstafdeling hadden ingericht. Echt heel mooi daar en ik scoor er een bos takken met lampjes.

Vorige week had ik er ook al gekocht maar die waren in die grote vaas nogal ielig. Nog van die leuke kaarsjes in de vorm van sneeuwpopjes en kerstmannetjes voor de kleindochters en twee knutsel pakketten om zelf een kerstpop te maken. Leuk als ze in de kerstvakantie een keer komt spelen.
Mijn broer kwam nog een ochtend langs om zijn ov kaart te verlengen. Het lukte hem niet en zijn vrouw had gezegd ga toch even naar je zus en daar had ie naar geluisterd. Heb momenteel best een goede band met mijn broer dat is wel fijn. Ik ga er even mee aan de slag en het is vrij snel voor elkaar en hebben we nog tijd om wat te kletsen. Vorige week had hij voor mij weer een plankje voor in mijn kast gemaakt en zo kunnen we elkaar wat helpen.
Naar het ziekenhuis onverwacht met vriendin, naar de mijnheer voor het levensboek. En mijn enige vrije dag donderdag eens de Sinterklaascadeautjes gaan kopen, dat schiet ook al weer op. En helemaal geslaagd ook nog. En zoonlief wipte even langs voor een bakje en een praatje . Mijn week was meer dan gevuld. Als alles volgens plan is gelopen ben ik momenteel in Apeldoorn om even bij te komen bij mijn lief.

10 gedachten over “Verrassende week….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s