Een rimpelloze dag….

Tja het weer verschilt momenteel per dag en niet zo’n klein beetje ook daarom maar proberen het beste er van te maken als het even meezit met het weer zoals gisteren.
Wat een prachtige dag, vrijwel geen wind en volop zon heel de dag. We troffen het dus weer eens een keer.
Vrijdag was Wim er al lekker vroeg en gisteren gingen we een rondje kringlopen doen. We vinden dat allebei zo leuk en de laatste zaterdag van de maand is er altijd een extra open en als toetje hadden we allebei een To good to Go pakket besteld.
Het was heerlijk om te fietsen en daarna lekker te gaan snuffelen. Bij de eerste kringloopwinkel vond Wim een leuk oventje. Zijn oventje stort bijna in en deze zat nog nieuw in de doos voor 5.00.

Zelf vond ik een wekkerradio ook nieuw in de doos voor 2,50. Heb al een paar keer gehad dat mijn wekkerradio kuren had en zolang ie het nog doet mag ie blijven en anders staat er al vast een klaar voor hem.
De tweede Kringloop waar we naar toe gingen is echt heel uitgebreid en ze hebben er heel veel leuke dingen.
Zelf niets gekocht en Wim een voorraadje plastic mapjes ingeslagen die kan er weer een tijdje mee vooruit. We waren er best lang bezig zo samen dat we trek gekregen hadden en even bij de Hema gingen buurten voor een bakje en een broodje. Het is momenteel weer behoorlijk druk daar en vandaag ook konden we nog net een paar plaatsjes vinden.

Op naar de derde kringloopwinkel. In alle kringloopwinkels is het heel erg druk. Veel mensen hebben dat toch wel ontdekt. Wim heeft al zijn pannen van gietijzer en ik vond voor hem een mooie rechaud van gietijzer. Echt een heel leuk ding ook al helemaal nieuw nog. Zo al met al hadden we onze tassen al aardig vol zitten en we moesten nog twee van die pakketten ophalen. De vierde kringloopwinkel haalden we niet meer, die was inmiddels gesloten. We maakten nog een tussenstop voordat we die pakketten op gingen halen en we konden het allemaal kwijt en lekker naar huis, zo’n hele dag fietsen, winkelen en buiten zijn is heerlijk maar op een gegeven moment waren we er ook wel weer aan toe lekker met onze beentjes op tafel onderuit op de bank lekker wat tv kijken en eten en dat hebben we gedaan. Samen onder een dekentje op de bank, ach haha we beginnen al aardig te lijken op een ouder echtpaar zo en moeten daar zelf ook wel eens om lachen.
Een heerlijk weekend samen. En onderweg nog een paar foto’s gemaakt van de IJssel waarop alles prachtig spiegelde en het er rimpelloos uit zag, dat zie je niet veel in januari.
Vandaag was de overgang dan ook heel erg groot, veel wind en koud toen ik Wim weer naar de bus bracht en later zijn fiets weer op ging halen. Hollands weer dus………

15 gedachten over “Een rimpelloze dag….

        1. Ik ben blij dat ik nog graag fiets want zou ik de dingen die ik nu doe met ov moeten doen kost dat wel heel veel tijd, wachten op bussen e.d. Ga nu eigenlijk in een straal van 30 km altijd op de fiets.

         1. In de zomer pak ik nog wel eens de fiets naar Delft, kleine 5 kilometer langs de vliet is een leuk ritje buiten het échte verkeer. Want m’n nek is echt niet soepel genoeg meer in druk verkeer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s