Mijn blik verruimd….

Ik zat er al even over na te denken om een keer met de bus ergens naar toe te gaan om eens een ander rondje te lopen dan het blokje om bij mij thuis. Dat weet ik nu onderhand wel.
Vanmorgen op de bus gestapt en naar een dorp zo’n 10 km verderop gegaan, het ging prima met de bus en het lopen naar het winkelcentrum daar in het centrum was ongeveer net zo ver als dat ik thuis een rondje liep maar wel veel leuker om weer een keer te doen.
Sowieso alleen al het even weggaan met de bus, rijdend langs de Lek, zag nog twee slepers met wel twee heel grote rollen op een ponton. Heel snel door het raam een fotootje gemaakt.
En onderweg zag ik ook al weer jonge fuutjes…… geen goede camera bij me maar toch weer leuk om te zien. Ze moesten flink aanpoten om tegen de wind in te komen. Als je goed kijkt een op de rug van moeder en twee er achter aan zwemmend. Dat zie ik op mijn blokje rond mijn huis dus niet.


En waar ging de reis naar toe ach ja waarom ook niet, het was lunchtijd dus een bakje/broodje bij de Hema gedaan.

Het voelde echt zo goed aan dat het weer kon, kan het eigenlijk niet uitleggen, gewoon even een andere omgeving. Kwam nog wat mensen tegen die ik kende en een praatje mee gemaakt. Het beviel me prima zo.
Op het winkelcentrum was ook nog een boekhandel die ging sluiten. Helaas kon ik niet veel meer meenemen dan in mijn kleine rugzakje pastte dus werden het 3 mini boekjes waar ik dan ook wel weer blij mee ben en lekker even lopen snuffelen. Maar alles werd verkocht voor 1,00 per stuk. En zag best wat leuke dingen nog.
Nou ja ook niet erg natuurlijk.
De terugreis ging ook prima dus voor herhaling vatbaar…….

24 gedachten over “Mijn blik verruimd….

 1. Knap van je hoe jij je grenzen verlegd. Leuk beschreven, zo’n net even anders dagje.
  Ook lekker : even opsteken bij de Hema.
  Is zo’n dag ook niet heel leuk met Wim? Of de doet die heel andere dingen?

  1. Ja Wim vindt dat ook wel leuk hoor maar hij doet thuis nog heel veel naslagwerk op het gebied van zijn(voormalige) werk als archeoloog en wetenschap maar ook wat betreft planten en eetbare gewassen e.d. Maar we gaan graag samen er op uit.

 2. Heerlijk zo’n dag en een andere omgeving kan zoveel
  voor je doen, ik ga ook regelmatig ergens anders lopen.
  En ik ben blij met vriendinnen die overal en nergens
  wonen, meestal niet maar in deze zeker wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s