365 – 14 – 08

Strafwerk op de middelbare school, ik kreeg het nogal eens, niet eens voor het praten, heel brutaal zijn of zo maar meestal voor het vergeten van boeken of dingen die ik voor die dag nodig had.
In mijn agenda vond ik nog vol geschreven blaadjes met strafregels. Waarom ik die nog heb weet ik niet, er is nooit meer naar gevraagd of ik had een voorraadje geschreven.  Beide opties kunnen.
Maar de regels kwamen me wel bekend voor.  “Als ik naar school kom word ik geacht de goede boeken bij me te hebben”.  En natuurlijk schreef ik met 2 pennen tegelijk.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Plaatje internet.

 

 

 

 

 

 

 

4 gedachten over “365 – 14 – 08

  1. Volgens mij was ik ook best braaf. Op de lagere school heb ik nooit strafwerk gehad en op de MULO één keer. Toen waren we met een heleboel meiden niet naar gym gegaan omdat het aan de rand van de stad lag en het heel erg slecht weer was…. Niet normaal wat ik toen moest schrijven, de zin weet ik niet meer maar hij was heel lang en dan 100 keer. Zo zonde van mijn tijd ;-).

    OT: Ik lees in ieder geval je 365-uitdaging logjes en de rest fiets ik even snel doorheen Anneke, dat je wel weet dat ik langs ben geweest 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s