365 januari 2014

Een aantal maanden geleden kreeg ik van een vriendin een stapel FLOW’s, ik kende dat blad niet maar het was een aangename kennismaking voor me. In een van die bladen las ik de 365 dagen uitdaging. Iedere dag “iets” doen wat je dan moet doen en dat moet je dan ook iedere dag doen. Voorbeelden werden genoemd, bijvoorbeeld iedere dag dezelfde boom fotograferen en op je blog zetten en zo kan ik nog een heleboel dingen verzinnen die ik kan doen. Maar mijn idee werd als volgt: Toen ik 13 jaar oud werd kreeg ik van een vriendinnetje een dagboek en begon ik met schrijven daarin, iets dat ik nog steeds doe trouwens en ook leuk vind om te doen.

Voor mijn 13e jaar had ik natuurlijk nooit iets op papier gezet tot een paar jaar geleden ik begonnen ben met steekwoorden op te schrijven die me herinneren aan de tijd voor mijn 13e jaar, dus mijn lagere schooljeugd. En hoe meer steekwoorden ik op ging schrijven des te meer herinneringen kwamen er boven en ging ik die een beetje uitwerken.

Nu wil ik van mijn 365 dagen uitdaging dus iedere dag óf een steekwoord beschrijven en daar een foto/plaatje bij zoeken óf gewoon als ik ergens ben en me iets herinner, daar een foto van maken en thuis een tekst er bij schrijven. Het mag ook niet te lang worden, precies 100 woorden, dus kort en krachtig, eigenlijk niets voor mij, maar goed dat wordt nu net de uitdaging.

Ik moet vandaag al opschieten om met de eerste te beginnen want ik had al weer een drukke dag vandaag. Ben dus ook benieuwd of het me gaat lukken een jaar lang om dit te doen. Ik zie het wel hoe het zal gaan lopen, heb er wel zin in. Gewoon op deze blog maar onder het kopje 365 dagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s