365 – 18

Vandaag met alle familieverhalen genoeg inspiratie. Alle neven en nichten wisten het nog de verjaardagen bij Oma vroeger waar we met zijn allen kwamen.
Midden in de zomer op 2 juli was ze jarig, zo’n groot huis had ze niet en er waren 9 kinderen en 18 kleinkinderen maar wij gingen of buiten spelen of in de schuur met zijn allen zitten als het minder mooi was.

Mijn oma was niet echt een heel lieve oma, eigenlijk best een baasje,  zoals ik me haar herinner maar op haar verjaardag vond ze het wel atlijd leuk dat alle kinderen en kleinkinderen zoveel mogelijk langskwamen.

Haastrrecht

6 gedachten over “365 – 18

  1. Heel logisch dat op zo’n verjaardag dit soort verhalen weer boven komen.

    Gisteren is er een tante van mij overleden, een zus van mijn moeder, ze was 96. Ik vind het bijna jammer dat ik niet naar de begrafenis kan. Bij dat soort gelegenheden komen er ook zoveel verhalen over vroeger los.

  2. Leuk he, dat soort familiebijeenkomsten. Ik heb eigenlijk geen foto’s van mijn opa en oma, maar zo zag ik laatst op fb een foto van een nicht van mij uit Amerika. Foto’s met mijn opa en oma en met alle neven en nichten …… zo leuk, brengt je dan even weer terug.

  3. Ja als dát je niet in het verleden terug brengt wat dan nog wel!
    Het is eigenlijk best wel jammer dat de families tegenwoordig uit véél minder mensen bestaan doordat de gezinnen tegenwoordig maar zo klein zijn! Mijn oma’s en oma’s heb ik niet gekend op één oma na waar ik een paar keer geweest ben en ook dat was niet écht een aardige oma.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s