365 – 05

Mijn zusje lag vaak in het ziekenhuis en dan werden we naar de koster van de kerk dicht bij ons in de buurt gebracht. Een dochter die iets ouder was dan ik. Er woonde een ongetrouwde tante in huis daar. Die had zelf een poppenhuis gemaakt met meubeltjes van luciferdoosjes, kastjes met een kraal waarmee je alles open kon doen. Aangevuld met gekochte meubeltjes. Hoewel ik absoluut geen poppenkind was vond ik dat echt zo iets prachtigs en heerlijk om mee te spelen. Als ik de foto zo bekijk moet ik wel lachen dat ik het toen zo mooi vond.

Poppenhuis

Ik ben de tweede van links (enigszins beschadigde foto ) naast mijn broer, aan de andere kant mijn zus en de dochter van de koster.

5 gedachten over “365 – 05

  1. Wat een geweldige foto zeg!! En ja, als kind kan het je vaak niet zo veel schelen hoe iets er uitziet, als je er maar vrij mee kon spelen, en dat was dus duidelijk zo met het poppenhuis.

  2. Leuke foto zeg! Knap gemaakt dat poppenhuis! Mijn ‘tante Zuster’ was ook kleuterjuf en had een klasje met veel speelgoed uiteraard. Daar stond ook een prachtig poppenhuis waar ik heel graag mee speelde als we daar op bezoek gingen. Zelfs nog toen ik al ‘groot’ was, zo’n jaar of 12 :-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s