365 – 16 – 12

Vandaag hoorde ik iemand naast me zeggen, in een ziekenhuis is het tegenwoordig zo, je komt de deur binnen en je gaat de andere deur weer uit.
Vroeger ging dat wel anders. Mijn vader kreeg een keer last van zijn blindedarm, ik weet nog hoe indrukwekkend ik het vond dat hij met een ziekenwagen opgehaald werd thuis.
Ook wel een beetje eng, iedereen in de buurt stond er naar te kijken. En hij bleef gewoon een dag of 10 in het ziekenhuis nadat hij geopereerd was.
Pas dan mocht hij weer naar huis en dat is inderdaad tegenwoordig wel heel anders.

ziekenwagenPlaatje internet

 

5 gedachten over “365 – 16 – 12

    1. Nou ze hebben mijn moeder eens na een heel zware operatie na een paar dagen naar huis gestuurd, ik vond het eigenlijk onverantwoord snel. Is gelukkig goed gegaan maar zoals je zegt het kan ook goed mis gaan. Dat zal best schrikken geweest zijn zeg bij je dochter. Fijn dat het toch nog goedgekomen is.

      1. Na een baarmoeder verwijdering was ze in 3 dagen thuis , na 2 dagen wéér in ziekenhuis en na 2 weken mocht ze gewoon met vakantie naar Kreta (zou haar goed doen) ondanks nog steeds klachten, kreeg kuurtje mee .Op Kreta lag ze na een week in het ziekenhuis met een buikvliesontsteking, , kantje boord geweest met een vreselijke ziekenhuiservaring in een vreemd land.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s