365 – 03-02

Limonade met koolzuur , ik hou er niet van en bij hoge uitzondering als het erg warm is neem ik wel eens een sinas maar ik heb nooit van priklimonade gehouden.
Toen de eerste priklomonade kwam was dat Exota, volgens mij zat daar heel veel prik in want als je daar een slokje voor nam dan prikkelde het helemaal in je neus, dus niets voor mij.
Het was achteraf ook nog een gevaarlijk goedje want het scheen regelmatig te gebeuren dat die flessen uit elkaar sprongen. Heb het nog nooit meegemaakt moet ik zeggen. Maar veel kinderen waren er gek op. exota

4 gedachten over “365 – 03-02

  1. Ja die Exota, die kregen we alleen op verjaardagen, ik vond het wel lekker. Verder kregen we limonadesiroop. Dat al dat soort afbeeldingen gewoon zijn blijven bestaan, super!

  2. Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik in Rotterdam woonde, en er in het zwembad – in het hokje naast het mijne – twee meisjes een fles gazeuse open wilden maken, en de fles uit elkaar sprong. Het was verschrikkelijk. Ik hoorde gegil en zag bloed… Maar de limonade zelf vond ik wel lekker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s