365 – 26-03

Foto’s maken vroeger gebeurde niet zo heel veel. Soms kwam er een fotograaf bij ons thuis die dan foto’s maakte en dat deden mijn ouders ook wel altijd.
Zo heb ik wel een aantal foto’s van toen ik klein was, niet heel veel. En de schoolfoto’s, die werden toch ook wel altijd gekocht. De klassenfoto’s niet, die heb ik later van een vriendin nog kunnen kopiëren.
Het zijn wel altijd van die standaardfoto’s die je had, schrijvend aan een schoolbank, of dat soort dingen. Ik zie bij andere mensen ook van die foto’s die er ongeveer hetzelfde uitzien. Een tijdsbeeld.

Anneke

3 gedachten over “365 – 26-03

  1. Klopt helemaal, dat soort foto’s had ik ook. Mijn eerste schoolfoto was toen ik op de kleuterschool zat, ik zat met een fornuisje te spelen 🙂

  2. Klopt, ik heb uit m’n baby en kleuterperiode slechts één foto als baby Een beetje logisch is dat wel omdat ik midden in de oorlog geboren ben. School foto’s werden ook niet allemaal gekocht maar ik heb er één omdat we toen met drie kinderen op dezelfde school zaten dus die fot werd gekocht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s