365 – 03 – 09

Omdat mijn zussen allebei op naailes op school zaten vond mijn moeder dat ik toch ook dat kunstje maar moest leren dus moest ik naar een naaicursus.
Bij een mevrouw thuis die die cursussen verzorgde.  Ik had er totaal geen zin in, dat geklooi met die patronen, uittekenen en uitmeten het was echt helemaal niets voor mij.
Het was er wel gezellig hoor met die meiden bij elkaar en er werd veel gelachen en ook die mevrouw die de cursus gaf was een leuk mens.
Maar volgens mij heb ik nooit iets heel moois geproduceerd, hooguit een paar rokjes gemaakt.

naaiiieen

4 gedachten over “365 – 03 – 09

  1. Ik leerde op de HH school patroontekenen en naaien, het is eigenlijk het énige vak waar ik later veel aan gehad heb. veel kleding genaaid voor mezelf en de kinderen en later mezelf het stoffeervak eigen gemaakt waarbij alle basiskennis óók heel nuttig was!

    1. Ja aan mij was het niet besteed hoewel ik later voor mijn zoon nog wel broekjes gemaakt heb maar wel simpele patroontjes. En voor mezelf nog wel eens rokjes. Het gekke is dat als er nu wat genaaid moet worden voor mijn moeder soms ik het altijd doet. Zelfs voor mijn zus broeken korter maken en zo of gordijnen naaien. Vind het ook wel leuk om te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s