365 – 04 – 09

Ik weet ook nog dat de hotpants kwamen, pff dat was wat, weet nog dat ik een keer naar de stad ging want natuurlijk moest ik dat ook hebben. Bij Miss Etam had ik een  leuke gezien. Ik paste hem en hij stond heel goed. Alleen ach toen al, nog eerst even in andere zaken kijken of ik misschien nog iets leukers zou vinden. (Sommige dingen veranderen nooit).
Maar dat was niet zo dus ik terug naar miss Etam en mijn maat was uitverkocht. Met terugwerkende kracht weet ik nog hoe erg ik baalde toen.
Wel een andere gekocht natuurlijk.

hotpants 1

Plaatje internet

6 gedachten over “365 – 04 – 09

  1. Ik heb er wél 1 gehad maar die droeg ik met zo’n lange mouwloze jas er open overheen. Mini , zowel broek als rok kan lang niet iedereen met gratie dragen, ik vond mezelf er toen al wat te oud voor 😉 Ik had al twee kinderen in die tijd!

    1. Haha ja wat dat betreft ben je net was ouder dan ik ben schat zo’n jaar of 10. Dat is toch een groot verschil, dat zie ik ook wel met mijn zus die is maar 3 jaar ouder maar dat lijkt veel meer.

  2. Ik had ook een setje, cremekleurig met een heel schattig truitje erop. Het bestond uit een broekje en daarop een openvallend rokje dat net iets langer was als het broekje… Kon ik toen goed hebben… Nu zie je soms jonge vrouwen met van die hele korte broekjes, kan het niet altijd mooi vinden hoor…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s