365 – 18 – 09

Mijn laatste verhaal over het schoolreisje want het allerleukste vond ik eigenlijk onderweg naar huis als we naar de Piramide van Austerlitz gingen. Toen nog een grote speeltuin met daarbij botsautootjes. Mijn laatste geld bewaarde ik daarvoor om het daar te spenderen.
Maar ook de hele grote trampolines die ze daar hadden vond ik heel erg leuk om op te springen. En je kon daar ook opklimmen om naar het uitzicht te kijken.
Eigenlijk vond iedereen het daar leuk om daar naar toe te gaan.
Nu zou een dergelijke speeltuin vreselijk gedateerd zijn maar toen was het een geweldig uitje.

WX1499

.

5 gedachten over “365 – 18 – 09

  1. Wij gingen op schoolreisje vaak naar de Julianatoren in Apeldoorn. Geweldig vonden we dat! Het park als naam bestaat nog, maar soms komt er wat voorbij op internet, en daar herken ik absoluut niks van. Tja, ik heb het dan ook over meer dan 60 jaar geleden.

  2. Haha dat is natuurlijk een logje naar mijn hart! De speeltuin (een echte nostalgische speeltuin uit 1857) bestaat nog steeds hoor. En misschien wel gedateerd maar juist dat hoort bij de Pyramide van Austerlitz. Die is tenslotte ook 210 jaar oud! Er is wel een klein lunaparkje bij, met wat elektrische speeltoestellen, dus een beetje nieuwe tijd zit er ook wel in! Leuk logje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s