365 – 09 – 08

Volgens mij is rood altijd mijn lievelingskleur geweest. Ik weet nog toen mijn zus en ik allebei een eigen plekje op kregen op de zolder waar we sliepen gingen we het ook zelf een kleurtje geven. Ik schilderde alles rood en blauw en mijn zus groen en oranje.
Daar moet je nu niet meer aan denken maar toen waren dat wel gangbare kleuren.
Op de schuine kant schilderde ik een heel grote rode vlinder met blauw.  Een grote metalen trommel waar ik ook wat eigen dingen van mezelf bewaarde en ook die werd blauw en rood geschilderd evenals mijn bed.

 

 

 

 

 

6 gedachten over “365 – 09 – 08

 1. Wat leuk dat jullie dat mochten, het zat er al heel vroeg in bij jou zeg!
  Ik heb het nooit gedaan, ook onze kamer, waar ik met 2 andere zusjes sliep, werd behangen en geschilderd door mijn vader… Nu denk ik wel eens, dat of dat wil ik wel eens een andere kleur geven maar ik zet die stap nooit… misschien toch eens proberen 😉

  1. Ik denk dat we dat van mijn moeder hebben die deed ook alles in huis, heb mijn vader nog nooit met een hamer in zijn handen gezien. Laat staan met een behangkwast of zo, daar had ie ook geen tijd voor omdat hij zoveel werkte. Maar volgens mij kon ie het ook niet hoor. Ik heb momenteel alles rustig in zwart /wit en veel grijstinten. En als tegenhanger wat accessoires in een mooie kleur rood, niet overheersend maar wel leuk.
   Vind het heerlijk zo’n rustig interieur en heb momenteel helemaal geen behoefte om alles in felle kleuren te verven, volgens mij ben je dat ook zo zat.

 2. Jij hebt dus echt een voorbeeld gehad. Hoewel, mijn 2 zussen doen ook veel zelf…
  Ik heb een beetje hetzelfde als jij. Wanden wit, de houten vloer waar we heel blij mee zijn en verder veel grijs, wit en zwarte stoelen. En ook rood als accessoirekleur. Maar ik heb een gekleurd blokkenkleed in de zithoek en ik wil nog wat gekleurde kussenhoesjes, wel met rood erin! Die zou ik zelf kunnen maken als mijn naaimachine niet weer vervelend zou doen :-(.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s