365 – 25

Als kind vond ik koffie al heel erg lekker. Mijn vader was echt een theemens. Nam naar zijn werk ook altijd thee mee. Maar mijn moeder was ook een koffieleut zal ik maar zeggen.
Als ik dan uit school kwam ’s middags en zij aan de koffie zat vroeg ik altijd of ik ook een bakje mocht hebben. Zo in de laatste klassen van de lagere school kreeg ik dan van haar wel eens een kopje. Een heel klein groen kopje met bloemetjes. Weinig koffie en veel melk maar ik voelde me zo groot en vond het echt zo lekker.

groen kopje

7 gedachten over “365 – 25

  1. Jeetje als kind al koffie drinken? Dat mochten wij niet, ik ging pas koffie drinken toen ik een jaar of 16 was. En toen moest ik het ook nog eens leren drinken natuurlijk ;-).

  2. het hoorde er vroeger wel een beetje bij , je werd groot als je koffie dronk maar inderdaad met veel gekookte melk bbrrr… daar griezel ik nu van , ik drink het zwart en maar 2 kopjes per dag!

  3. Toen ik nog klein was, kreeg ik bij mijn oma altijd “kinderkoffie”, inderdaad weinig koffie met heel veel melk. Later vond ik koffie smerig. Pas toen ik getrouwd was, ben ik koffie weer lekker gaan vinden en nu kan ik het niet aangesleept krijgen, bij wijze van spreken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s