365 – 17

Vandaag fietspech en ik dacht hoe lang ik nu eigenlijk al fietste. Geen idee hoe oud ik was toen ik voor het eerst leerde fietsen.

Een fiets met van die blokken op de trappers, ellendige dingen, vaak heel glad en je gleed er af als je niet oppaste.
Maar ik wilde toch fietsen leren dus nam ik het voor lief.

Dicht bij school wonend hadden we geen eigen fiets nodig.

Ik kreeg een eigen fiets in de laatste klas van de lagere school omdat ik naar de middelbare school in een ander dorp ging en niet zonder kon.

blokken op trappers

Plaatje internet

3 gedachten over “365 – 17

  1. Dit sluit helemaal aan op je fietslogje. Maar dat is logisch, alles rakelt toch weer herinneringen op. Leuk. Ik hoop dat je fiets snel gemaakt is hoor!
    Ik woonde tegenover de lagere school en had voor school dus geen fiets nodig, maar ik kreeg er een toen ik in de 4e klas zat. Heel goed qua maat, tweedehands natuurlijk, maar hij was pikzwart en dat vond ik wel heel jammer. Gekleurde fietsen voor kinderen waren er toen nog niet maar ik had liever een grijze gehad, ondankbaar eigenlijk hè, maar ik weet het nu nog.
    Toen ik naar de middelbare school ging kreeg ik een grotere, toen had ik hem echt nodig.

  2. In ons dorp hadden we eigenlijk geen fiets nodig als kind. Maar ik weet nog toen ik mijn eerste fiets mocht uitkiezen dat er verondersteld werd dat ik er een proefritje op ging maken, maar in plaats daarvan reed ik gewoon naar huis alsof hij al van mij was. Wist ik veel dat die fiets nog betaald moest worden 🙂 Het was zo’n model met van die gekleurde franje aan het stuur, prachtig vond ik dat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s