365 – 27-05

Met zussie vandaag bij mama komen er altijd weer jeugdherinneringen.
Mijn moeder vertelde over haar tuin vroeger dat ze het zo leuk vond om echt een aparte tuin met bloemen te hebben.
Hele grote struiken met bloemen waar ze iedere week wel een paar bossen plukte om binnen in huis te zetten.
In het voorjaar de seringen tot in de herfst de dahlia’s en gladiolen met in de dahlia’s altijd van die oorwurmen. Dat heb ik niet van mijn moeder geërfd want ik hou totaal niet van bossen met bloemen in een vaas. Zie ze liever buiten in de tuin.

TinekeOp de foto mijn zussie in de bloementuin van mijn moeder 😉

 

 

 

7 gedachten over “365 – 27-05

  1. Zo heerlijk dat je die herinneringen nog met je moeder kunt delen. Mijn moeder had ook een heerlijke tuin, klein hoor, maar met een volière en een vijver erin! Altijd bloeiende planten! Ze was dol op alle bloemen, ook in vazen en ik heb dat wel van haar meegekregen, vind het ook prachtig!

    1. Ja mijn moeder zegt soms ook nog wel eens, ik wilde dat ik het nog zelf kon maar kijken als ik bezig ben hoewel ze niet goed meer kan zien, vind ze ook wel leuk om te doen hoor.

  2. Ik ben gewoon hebberig en wil het allebei! Regelmatig neemt mijn man bloemen mee, en anders koop ik ze zelf wel 🙂 En hij is een fan van dahlia’s dus die staan nu in de tuin. Voorlopig komt er nog niets op… Wat een ontzettende leuke foto!

    1. Ja Dahilia’s heb ik ook wel eens gehad maar hou niet van die dingen die je weer uit de tuin moet graven en dan vergeet ik ze weer te poten. haha Het moet gewoon vanzelf weer opkomen. Maar ze zijn prachtig en echt heel veel kleuren en modellen er in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s