365 – 11 – 07

Ben lid geworden van Vogelvrienden op FB en soms plaats ik daar een foto op, zoals vandaag een foto van een eend met twee verschillende soorten jongen.
Ik kreeg er veel leuke reacties op. Toen ik de foto nam ging de eend er snel vandoor met haar jongen en zwom onder een brug door.
Als vroeger bij ons thuis een eend met jongen onder de houten brug doorzwom sprongen we bovenop de brug zodat de eenden schrokken en dan in paniek alle kanten uitzwommen. Grappig vonden we dat toen. Wat een gekke dingen doe je als je jong bent eigenlijk.  ( Ik tenminste, jullie vast niet 😉 )

Eendjes

5 reacties op 365 – 11 – 07

  1. Pingback: 365 – 11-07 | gewoonanneke

  2. rietepietz zegt:

    Geen idee wat ik gedaan zou hebben, ik ben midden in Den Haag opgegroeid en voor natuurlijk moest je écht wel op stap en dat kwam er niet zo vaak van.

  3. corry zegt:

    In mijn geboorteplaats had en heb je maar 1 brug. Een grote in de doorgaande weg van Zwolle naar Almelo. Bovendien een heel eind bij ons vandaan. Inderdaad geen gespring op die brug.

  4. Trees zegt:

    Wij hadden 2 tuincomplexen aan de rand van ons dorp met veel bruggetjes en eenden, maar ik kan me ook niet herinneren dat ik zo eendjes pestte ;-). Gele eendjes worden wit als ze volwassen zijn en zijn miskleunen van de natuur, net als de meeste witte dieren, wist je dat?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s