365 – 08 – 08

Gisteren zocht ik op internet een plaatje van verkleedkleren. En alles wat ik daar zag waren kant en klare pakjes die al iets voorstelden. Hartstikke leuk natuurlijk en ook mijn zoon kreeg van mij van die pakjes voor de kleuterverkleedoptocht. Wij hadden dat vroeger niet, met lappen, oude kledingstukken en wat nog meer voorhanden was creëerden we onze eigen helden zal ik maar zeggen. Volgens mij hadden we daar net zo veel plezier mee als nu met de kant en klare prinsessenjurken. En ik denk dat het meer de fantasie prikkelde dan dat de kant en klare kleding nu doet.

 

 

6 gedachten over “365 – 08 – 08

  1. Voor mijn dochter heb ik ooit zelf een prinsessenjurk gemaakt. Ze is de oudste van alle kleinkinderen van mijn ouders, dus het jurkje is door heel wat “prinsesjes” gedragen.

  2. je hebt hélemaal gelijk, ik heb al eens wat foto’s in een logje gezet van dingen die ik zelf in elkaar knutselde voor (klein) kinderen. Altijd nét even anders dan de andere kinderen hadden en van van alles gemaakt dat ik voorhanden had. Was nog vóórdat we bij elkaar “over de log kwamen…. (goh en dat lijkt toch al héél lang, wat niet zo blijkt te zijn) dus zet ik even linkje.
    http://rietepietz.wordpress.com/2013/01/21/details/#comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s